- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми в носа
Здравейте!Първо да се извиня, ако има такава тема ,потърсих , но не намерих сходна. Преминавам направо към проблема.Подават ми се от носа черни косъмчета.Не са дълги , но се виждат.Четох , че не бива да се махат , защото изпълнявали важна функция , но на мен така ми е грозно.Дайте ми идея с какво да ги изсветля , за да не се личат.Подходящо ли ще е ако си поръчам машинка и ги махам с нея ?
Надявам се на бързи отговори!![]()
П.П. Момиче съм.
М,надявах се да не си момиче..противно е момиче с косми в носа,които се виждат! Иначе всеки човек си има.Моят съвет е обаче,да е ги пипаш,ако пък толкова не можеш да се гледаш в огледалото,изскуби ги с пинцета,защото иначе ще ти увиснат много грозно.
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от Anayleed
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
С пинсета, вие луди ли сте![]()
Тва ще е егати болката
Просто ги таковай с ножичката, за да не се виждат.
съъгласна съмПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
awerw♥
С пинсета е ацката болка бе хора..поне като давайте савети гледайте да са по-приемливи...Пробвай с ножичка![]()
Абе вие ли знаете по-добре бе,ако имахте и малка представа от козметика,щяхте да знаете,че с ножица какъвто и да е косъм,се подстригва,а не се изкоренява,ама нали сте много загрижени за авторката,по-добре да я заболи за момент,отколкото да си подстригва космите в носа и след време да и станат като тесли остри. ама че сте..
разбирам от козметика и ти казвам, че това дали космите се подстригват или бърнсат не им влияе на дебелината и дължината, защото това е просто мит. И това не го казвам аз, а дерматолозите.Първоначално написано от xSANYAx
Нека ги подстригва, нищо няма да стане страшно. Тя ще си ги подстригва редовно по принцип.
Ами окей,аз съм си казала мнението,ако щете с епилатор ги махайте.
Не може да ги изветлиш.
Дали ще ги махнеш с пинсетаа или ще ги подстрижеш е се тая.
Благодаря за бързите отговори.Все пак ще ги махна с пинсета , защото не са толкова дълги за ножица.![]()
С пинсета, където и да е винаги боли първият път. Не се ли научихте, че смед 1/2 пъти вече няма болка.
вярно е космите не се променят, нито от бръснене, нито от подстригване, нито пък стават повечеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Вий не учите ли биология-те са важни и си имат точно определена функция-просто ги скаси не ги махай!
По-добре с ножица. Ти сама каза, че космита са там с определена функция. С пинсета ще ги отскубеш напълно, а с ножичка ще ги подкастриш леко (пак ще са си там, ама ще са късички)![]()
![]()
Ти недей да питаш дали учим биология, а попитай дали учителите ни преподават като хората!Първоначално написано от mlakniwe2
Като тръгна да пишеш, поне си кажи аргументите. Каква е тяхната функция? Да улавят миризмите или какво?
Да предпазват от вредни частици във въздуха и ги изскуби,не казваме всички,а тези които ти се виждат най-мн.
ЦитирамПървоначално написано от Xx7thSiNxX
"Началната част от носната кухина се загражда от външния нос. Тя е покрита с кожа, която притежава косми. Космите задържат попадналите с въздуха едри частици прах."
Със здраве![]()
Еми нищо не и пречи да премахне 2/3 косъма(които както каза се подавали).
напротив стават мн по-дебели и гадни от личен опит го казвам (но за др част от тялото) а + това като бях по-малка си подстригвах краката и също станала мн гадни, но се опраиха кат почнах с епилаторПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
и по темата - с пинсета![]()
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
Колкото разбираш от козметика,толкова и това за постригването на космите е мит.Да не говорим за правописа ти-той е 10 пъти по-
добре!
Спори с учените и козметиците, добре.Първоначално написано от ThisWay
Подстрижи ги с тример. Препоръчвам ти на Филипс.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.