.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

имам проблем

момче сам на 16години и когато мастурбирам нещо много ми е чувствителна главичката ли незнам и ме боли и е много гадно,някои знае ли от какво е това

Re: имам проблем

Цитирай Първоначално написано от eljudo
    момче сам на 16години и когато мастурбирам нещо много ми е чувствителна главичката ли незнам и ме боли и е много гадно,някои знае ли от какво е това
    Поговори с родителите ти.
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Град
    Bulgaria
    Отиди на уролог ..

Няма ли някакъв шанс да се оправи със времето,например да ми е раздразнено нещо или...

Мега фен Аватара на draid
    Да не би да имаш късо гемче ? Къде те боли точно ? Да си правил секс ? Някакво зачервяване ? Не може да ти кажем нищо конкретно с толкова оскъдна информация, дето даваш.

Изчетох доста форуми и мисля че е защото имам късо гемче,по конкретно какво мога да кажа еми просто главичката ми е доста чувствителна и доста ме понаболява при мастурбация и т.н,секс не съм правил и мисля да отида на уролог колкото и да ме е срам защото нямам баща на който да кажа.
    мерси за отговорите

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Изчетох доста форуми и мисля че е защото имам късо гемче,по конкретно какво мога да кажа еми просто главичката ми е доста чувствителна и доста ме понаболява при мастурбация и т.н,секс не съм правил и мисля да отида на уролог колкото и да ме е срам защото нямам баща на който да кажа.
    мерси за отговорите
    И аз няам баща с който да си говорим за пички.. ама за сметка на това иам майка с която си говорим за всично Така ,че хвани майка ти под ръка и заминавай на уролог
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    мерси за отговорите
    И аз няам баща с който да си говорим за П*Ч*И.. ама за сметка на това иам майка с която си говорим за всично Така ,че хвани майка ти под ръка и заминавай на уролог
    da si otide samichak po dobre,spored men shte mu e po pritesneno ako ide s maika si
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Ихаа колко будни хора..
    По темата ...ДОКТОР !!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    мерси за отговорите
    И аз няам баща с който да си говорим за П*Ч*И.. ама за сметка на това иам майка с която си говорим за всично Така ,че хвани майка ти под ръка и заминавай на уролог
    da si otide samichak po dobre,spored men shte mu e po pritesneno ako ide s maika si
    Тя е само за подкрепа... едва ли ще седи при него в кабинета
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си