- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всички девственици?!?
Спорихме с един приятел и за това се обръщам към по - запознатите.. УЖ
Та... Всички девственици ли когато ги отворят кървят?
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Не. Зависи от самия организъм и това доколко е внимателен "тирбушона".![]()
Може би съвсем малко ... и може би не точно по време на половия акт ... но мисля че да ... мисля всички
Може би девствениците който са тренирали гимнастика спортни танци и въобще някакъв спорт има вяроятност да са отворени ... тогава няма кръв и е девственица ...
И аз така мисля, но моите "приятели" спорят с мен.. А съм чел много.. и съм го правил с девственица.. И тя не прокървя.. Първо си мислех, че не е ... но защо да ме лъже?!?Първоначално написано от DarkTemplar
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
повечетоПървоначално написано от Dr3amy
![]()
sleda ot lubovta
Няма защо да те лъже. При някои кръвотечението се появява по-късно, да речем на другата сутрин.Първоначално написано от Dr3amy
Аз съм убеден, че има и такива, които им се разминава кръвотечението..Първоначално написано от DarkTemplar
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Първоначално написано от Dr3amy
Дори на сутринта ли ?
Първоначално написано от OneGuy
Дори и на сутринта :P
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Твърдо не , аз ли4но съм отворил до момента 4 моми4ета и нито една от тях не е кървяла. Дори запо4вам да си мисля , 4е тва с кървенето е просто мит.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Статистически погледнато само 30% кървят при първия си секс. Някои прокървяват по-късно, а при други ципата е доста еластична и момчето "цели" дупката, откъдето излиза менструалната кръв. При някои ципата се къса при спорт или травма. Аз лично не прокървих, но следващата 1 година ми се случи 3 пъти.
При някои и болка няма.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Определено не е мит. При мен ако ти кажа колко кръв имаше...Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Всички девственици ъ със големи ъ-ъ-ъ
и със прашки във ъ-ъ елате на купона.
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:6e5e5097
Зависи от организма. Аз например не прокървях, ама въобще, докато на една приятелка й се наложи няколко дни да носи превръзки.
ее чак няколко днида носи превръзки ми се срува малко преувеличено .Първоначално написано от Qnkishhh
Не всяко момиче кърви при първия си път
Hostis Honori Invidia
Принципно и на мен би ми се сторило преувеличено, но по цял ден бях с това момиче и бях свидетел на това, как през няколко часа ходи до тоалетната с пакет превръзки в ръка. И не беше в менструация.Първоначално написано от Cucko0
Повечето, не всички, първата която отпуших даже не кървя.
Нито капка кръв не капна от мене![]()
Трагедията е пълна...
не
нее при мен нямаше нищо ноо пък след 2 дни мии дойдее за 2рии път мензииса ии то обииилно..
Силвето
![]()
![]()
++Първоначално написано от DarkTemplar
Ne poznawam chowek ,koito me obicha