Здравейте Имам въпрос към момичетата във форума..Значи аз съм доста забавен и мога да накарам едно момиче да се разглоби от смях стига да я познавам горе долу естествено..често така карам хората около мен да се смеят,обаче се замислих..дали не изглеждам като..Олигофрен .. вие какви обичате по-забавни,които лесно ви карат да се смеете и т.н .. или сериозни момчета,който не се държат лигаво от време на време ..просто мнение искам моля без убиди ..
Ии още нещо .. ся като ходя на кафе или се прибера така по- рано като днес сядам на компа така,обаче някой път сядам да чета книги..изчел съм всички на Здрач всички , на Хари Потър всички .. чел съм Последна песен , Незабравима , Тетрадката и тези .. доста такива книги чета .. и да съм честен понякога ми се подиграват малко заради това..в смисъл казват ,че съм някакъв такъв луд ,че се занимавам да чета книгии и такива неща...така съм изглеждал като зубар когато казвам ,че чета тези книги и т.н .. и сега като гледам някой от приятелите ми прекарват цял ден пред компа и се чудех аз така наистина дали изглеждам като зубар или нещо такова..вие какво мислите?
Много съжалявам за правописните грешки просто съм на Лап Топ и честно да си кажа много бъркам бутоните..
Също така се надявам да не обиждате или нещо такова..просто питам вие какво мислите..