- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Скоро започваме училище, миналата година си харесах едно момче, той е наясно, че го харесва.Понякога издава признаци, че ме харесва, а понякога не ме забелязва, та въпроса ми е как да му покажа като почнем училище, че чувствата ми не са се променили, и как да разбера ндали отговаря на тях , погледи, поведение, нещо такова? Момиче на 13 съм.Ще ви бъда благодарна![]()
Дръж се мило,поздрави го,намери начин да се общуваш и да се сближиш с него.
Според мен се дръж приятелски, ако можете станете си приятели.. пък другото евентуално ако се получи нещо - супер! Ако не, здраве да е, ти си само на тринайсет, пък и ще имаш още един добър приятел.![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Тази тема нещо не ми се връзва с другата, дето я пусна преди 5 минути...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не се знае дали той не те е забравил,все пак това са 3 месеца,може даже да си има приятелка,но все пак,му прави намеци
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не я съветвайте да прави намеци, защото ако той не я харесва само ще се унижи и изложи. Авторке, най-дсобре не прави нищо първия 1 месец и ако и той не направи нищо значи не гледа на теб като на гадже, а като на приятелка
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Или не си добре,или си играеш,или не знам.....
Колко теми ще пускаш?Коя е истинска?Тази или тази: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=361709
^ Съгласна съм. Бъди приятелски настроена, но не се натрапвай - това отблъсква.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.