- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Такам.Днес след дълъг размисъл реших се чух с бившия ми приятел и общо взето му предложих да се съберем.Откакто скъсахме се чуваме и виждаме и тои иска да се съберем,казва,че е голям малоумник,че ме е изгубил(той ме скъса..) и че още ме обича.Аз сега имам друг приятел от месец и нещо,ама сякаш ми е безразлично-харесвам го,но не достатъчно..Като казах на най-добрата ми приятелка тя ми каза,че трябва да избирам между нея и него,сестра ми каза,че му е обидена,защото не бил постъпил мъжки като ме е скъсал,майка ми го мрази още от началото,а баща ми сигурно да не ме нарани ми спести коментара.С две думи-всички са срещу него.Сега нз какво да правя.В понеделник ще се видя с него,а момчето с което ходя сега е на село и нз кога ще се върне.Нямам с кой да говоря и ми е супер тъжно..Знам,че ме нарани и всичко,обаче го обичам,пък и казва,че съжалява..
*бяхме заедно година и половина,скъсахме през май..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
моляви се дайте ми съвет,че полудявам
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Нищо не ти разбрах от филма - приятелката на сестрата, на лелята, на бабата, на стринката..
Еми мацка сложно е...Попринцип много много не трябва да ти пука от мнението на другите,но все пак не е лошо да се позамислиш малко и над техните думи...Щом всички са срещу него може би има защо...Пък и аз си имам едно правило :"Бившите си остават просто...БИВШИ.Щом една страница веднъж е затворена тя трябва да си остане такава..." А щом нямаш и особени чувства към другия по-добре му го кажи сега,за да го нараниш по-малко - колкото по-рано,толкова по-добре...Най-добре започни на чисто без да се връщаш в миналото...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
ТониТузаро е твоя човек ... не си прави кумири :Д
тузаро е голям женкар,няма да си паснем![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Той когато обича искрено не кръшка ...
да чакам да ме заобича освен![]()
* да се върнем на моя проблем !!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Всяко зло за добро...Заеби го тоз бившия. и си продължи с момчето.И без това АКО се съберете пак всички ще са срещу вас а това хич няма да е приятно още повече че сигурно и семейството ти ще се намеси...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ами виж ся нещата стоят така ... не обичаш сегашния ... искаш си стария ... тръгваш със стария ... какво има да му мислиш ако продължиш с този тип с които си в момента няма да ви бъде дълго ... освен това на стария вече си му научила всичко или поне 99% :Д щом те съветват сигурно имат нещо напредвид ... обаче решението си е изцяло твое ... живота си е твой и си го живей така както ти искаш ...
Недей слуша майка си ,сестра си,баща си и тн.По-добре помисли наистина кого и какво искаш.Ти ще бъдеш с него,не роднините ти.Ако имаш чувства пробвайте.
Понеже си си сложила снимка,като за начало се надявай ,твоя сегашен приятел да не посещава тоя форум..
Второ..Ти няма да се жениш за него,така че да не ти дреме много много какво мислила сестра ти и такива неща .. ако найстина го харесваш или както казваш ,че го "обичаш" хвани се с него .. не знам ..
Първоначално написано от 7227
Не съм съгласен ... с това да не ги слуша ... слушай си ги но реши кое е най-доброто за теб ... защото както каза 7227 ти ще си с него не те ... съветите са полезни ... но сама избери какво искаш
^
Съгласна съм с теб.Трябва да ги слуша,защото те искат най-доброто за нея.Обаче тя най-добре може да прецени кое е най-доброто за нея.
Точно в този случай тя знае кое е най-доброто за нея но за други неща не е така ... например наркотици алкохол цигари ... тя може да реши че няма проблем и всичко е ок ... те ще я посъветват да не го прави ... и ще са прави независимо че тя не смята така ... и въпреки това ако е решила няма какво да я спре ... такива са те жените ..
Тук никой не може да ти помогне.
пП:Излез и виж как ще се държи той с теб,не губиш нищо.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!