.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Изповед

Изповед

Не съм предполагала, че някога ще изпадна в ситуация да обичам толкова силно и да ме отритват с всеки ден, да плача неутешимо..до пресъхване ,а на него да не му пука че се топя със всеки изминал ден,да тъгувам..да сасипвам живота си ....да умирам с всеки ден...и след всеки негов отказ да имам нужда да плача....да палча...но да съм пресъхнала от сълзи и просто да не мога да пролея още една...Плаче ми се и в момента...не мога да си простя как така силният ми дух падна в бездънна яма..и сега в тялото ми живее призрак..които не може да чувства нищо друго освен болката...и паренето на сълзи...за един човек когото сасипа самата мен,сасипа момичето със изкрящата усмивка,душата на компания...момичето което всички обичаха...и продължават дa обичат..Момичето което изчезна във мрака заради едно момче

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

И какво , сега ще се самоубиваш ли>

Град
    Варна, моретоо :)
    Should have seen it would be this way
    Should have known from the start what she's up to
    When you've loved and you've lost someone close to you
    You know what it feels like to lose

Не знам на колко години си, но никой, който ти е причинил болка не заслужава да страдаш за него. Забрави го колкото и да ти е трудно и продължи напред. Да няма да си съсипваш живота ей така за нищо.

Цитирай Първоначално написано от Feliz
    Не знам на колко години си, но никой, който ти е причинил болка не заслужава да страдаш за него. Забрави го колкото и да ти е трудно и продължи напред. Да няма да си съсипваш живота ей така за нищо.

на 13 е ... това обяснява много неща

О, я, се стегни! Ако наистина си на 13, пък и по-голяма да си, ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ е пред теб.. Препрочети още веднъж написаното и ми кажи - вярваш ли си?! Чак пък да ти е съсипан животът, знаеш ли хора с колко по-лоши съдби има.. По написаното личи, че дори не сте били заедно, а ти вече умираш.. Представи си след време какво би станало, ако ти се съсипе няколко годишната връзка.. По думите ти "всеки негов отказ" разбирам, че донякъде си му се предложила и там ти е била грешката. Момчетата харесват това, което не могат да имат (в повечето случаи, като изключим когато искат да правят секс). Стига си си втълпявала глупости, излизай, забавлявай се, запознай се с нови момчета, ще видиш, че много скоро ще забравиш несподелената си "любов"..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Тъпа ли си,ква си?
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Порастни!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма да коментирам правописът и пунктуацията ти.
    Напълно съгласна съм с по-горното мнение:"не си струва да страдаш,заради човек,който не го е грижа за теб".

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    с времето 6е ти мине и 6е срешнеш друг
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на darsit0
    не мога да повярвам как едно момиче може да падне толкова ниско, че да се къса от рев и то за момче, което очевидно не го заслужава
    ЖЕНСК0 СЪМ

повярвай ми няма смисъл да ревеш
    най-добре му кажи какво чувстваш на него не на нас и ще ти стане по-леко
    И какво като разбиеш моето сърце сега?!!
    3ная счупеното носи щастие в любовта ;]]

Ще ти мине!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Прати го да пасе козите на село.

Цитирай Първоначално написано от OneGuy

на 13 е ... това обяснява много неща
    мда. Изключително интересен период, през който повечето минават с много мъка.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

И какво , сега ще се самоубиваш ли>
    Офф наистина нямам думи вече за вас :Х

Ще го забравиш до макс 2 дена.. Гледай си ваканцията, че останаха няколко дни и изобщо не се занимавай.

Град
    Варна, моретоо :)
    Споко е, фанта! Това обаче си е трудна възраст, защото за пръв път почвате да правите всичко. Еби наред, еби без чет... има една такава приказка...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    НИКОЙ не заслужава така да се съсипваш заради него,още повече,че на него НЕ му пука и няма и да му пука за теб..Стегни се и започни да обръщаш внимание на хубавите неща покрай теб,защото току-виж докато седиш потънала в измислени идеали и напразни спомени си пропуснала момчето за теб,което е било на една ръка разстояние...Всичко ще се оправи,споко,не е свършил света,момчета много,зарежи го този нещастник...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Re: Изповед

Цитирай Първоначално написано от lady22
    Не съм предполагала, че някога ще изпадна в ситуация да обичам толкова силно и да ме отритват с всеки ден, да плача неутешимо..до пресъхване ,а на него да не му пука че се топя със всеки изминал ден,да тъгувам..да сасипвам живота си ....да умирам с всеки ден...и след всеки негов отказ да имам нужда да плача....да палча...но да съм пресъхнала от сълзи и просто да не мога да пролея още една...Плаче ми се и в момента...не мога да си простя как така силният ми дух падна в бездънна яма..и сега в тялото ми живее призрак..които не може да чувства нищо друго освен болката...и паренето на сълзи...за един човек когото сасипа самата мен,сасипа момичето със изкрящата усмивка,душата на компания...момичето което всички обичаха...и продължават дa обичат..Момичето което изчезна във мрака заради едно момче

колко познато .. не си струва скъпа,гледай си животеца и да не ти пука ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си