.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    К'вото си посееш, такова ще пожънеш.

А на кого беше идеята

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    О Боже..
    Сега новата мода е на 18 вече да се жените ли?
    Меко казано, постъпката ви е безрасъдна.
    По-добре се разведи. Без уговорки, няма смисъл да говориш с човек, който се отнася с такова пренебрежение към 'връзката' и брака ви. Той открито й показва, че не му пука за нея и ще си излиза с която и да е, вие я съветвате да говорят?! За кое? За това, че ще съсипе живота й? Ако не направиш този развод така както си сключила брака - бързо и тайно ще съжаляваш за постъпката си. Изчисти това петно от себе си и го забрави.
    Хора с връзки от по 5 години не се женят, вие за 5 месеца го решихте, та ти дори не си завършила какво си мислеше? Че ще е приказка?
    Още имаш време да поправиш грешката си без много голями последствия и да не 'опетниш' името си на дванадесето класничка с таен брак провал.
    По-добре развод на 18, когато все още живота е пред тебе отколкото на 30 когато си пропуснала.. всичко.

П.С - Не ми говорете, че трябва да разговарят, този човек няма чувства и това ясно се личи от коментарите й, аз не прочетох никъде за прекрасни взаймоотношения и безгранична любов, което е най-малкото за един брак.
    Напълно съм съгласна с теб!
    А аз не мога да разбера защо в всяка една тема не можа някой да не упрекне автора,колкото и голяма грешка да напрвил/а,едва ли човека точно за това пише или търси!!!!!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Много прибързано решение. Брак не се сключва с първия, с който тръгвате след навършване на пълнолетие.

Изчакай да станеш малко по-зряла, защото както виждам не разсъждаваш достатъчно добре все още.

Постъпката ви е бая тъпичка.

Супер фен Аватара на Di
    не ми кефиш
    не се изказвай неподготвен,прасе

Трябвало е да помислиш за кой се омъжваш и дали си струва,а не да избързваш.Все пак това не е игра,а сериозна стъпка
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ми разведи се, какво толкова?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И според мен доста си избързала и май ще се наложи да се разведеш.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    И според мен доста си избързала и май ще се наложи да се разведеш.
    + 1

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Къде ли са ми ските? Отвориха вече пързалките

Уоуу нямям думи още си с детски акъл нищо че си на 18 ...

Град
    София
    А свидетели кои ви бяха? И те ли са тийн?

Трябвало е да мислиш тогава ,не сега Прекалено много си избързала според мен .
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

защо толкова се плашиш от развода направи го преди да е станало късно , не го чакай той да те заплашва , че ще се разведе с теп няа да умреш от тва

Обичам те !

Супер фен Аватара на spopi
    Ми разведи се какво толкова. За щастие има по-лоши работи от скайп историте.

Град
    София
    Аз пък викам сега да си направите и една църковна сватба и джамборе на което да ни поканиш. Пръв ще стана да играя

Мега фен
    Град
    Earth...
    Това не е тема ебавка!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Никой нормален не се жени за човек, с който е от 7 месеца Ще си запазя останалата част от коментара

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Всеки прави грешки. Важното е след това да ги поправи , за да не си навреди/ да не навреди на околните. Нямало е човек, който да посъветва авторката, явно с майка й/родителите й не са толкова близки, за което не е виновна тя .
    Ако можеш да се върнеш у вас, ако има къде да живееш - беж да те няма, разведи се, защото на момчето много не му пука вече, както личи от коментарите ти . Аз , поне, не позволявам някой така да се държи с мен. Ако не искаш да живееш у вас - скоро ще си студентка, има общежития бол .
    Пиши от време на време какво се случва ^
    Все пак мисля, че темата не е фейк.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    А свидетели кои ви бяха? И те ли са тийн?
    Свидетелите бяха негов приятел на 21 и неговата приятелка на 22-23.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Всеки прави грешки. Важното е след това да ги поправи , за да не си навреди/ да не навреди на околните. Нямало е човек, който да посъветва авторката, явно с майка й/родителите й не са толкова близки, за което не е виновна тя .
    Ако можеш да се върнеш у вас, ако има къде да живееш - беж да те няма, разведи се, защото на момчето много не му пука вече, както личи от коментарите ти . Аз , поне, не позволявам някой така да се държи с мен. Ако не искаш да живееш у вас - скоро ще си студентка, има общежития бол .
    Пиши от време на време какво се случва ^
    Все пак мисля, че темата не е фейк.
    Аз така или иначе си живеех в нас.Вечер след работа се виждахме с него и спях при него (все пак нашите не знаят,че сме женени немога постоянно да съм в тях).
    Не е фейк темата, с такива неща човек не бива да се базика...Както казах в един от предишните си коментари обръщам се към вас ,защото неговата майка не ме подкрепя!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мило момиче,познаваш човека от едва 7 месеца и се омъжваш за него?Ти какво си си мислела-че всичко ще е цветя и рози...Самият факт,че сте го направили тайно говори,че след това ще имате проблеми с родителите...Такова нещо се предприема,когато сте наясно с чувствата,възможностите и намеренията си,а не се прави импулсивно и прибързано.Бракът е много сериозна крачка и не е просто една хартийка с 2 подписа-с него се обвързвате и духовно и като личности.Не очаквай майка му да приеме с радост факта,че синът и се е омъжил,майките треперят над децата си и винаги искат най-доброто за тях...И ако не те и познава добре и не те харесва е съвсем нормално да реагира така..А това,че мъжът ти реагира по този начин показва 2 неща:първото е ,че е мамино синче и най-вероятно цял живот ще си остане такъв,особено,ако живее с майка си;второто е,че мъжът ти не е наясно дали това да се ожените е било най-правилното решение и сега е обвзет от дилеми-дали те обича наистина,дали няма да му липсва ергенският живот,дали няма да загуби свободата си(най-големият проблем на мъжете) и т.н и т.н...И като поддържа контакт с другата един вид си "връща" свободата...Ситуацията ти е доста сложна и трябва да седнете и добре да си поговорите за всичко и обезателно трябва да кажеш на майка си,това е нещо,което не можеш да криеш цял живот-по-добре да го научи от теб,отколкото от странични хора Пожелавам ти всичко най-хубаво и нещата да се подредят
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Предполагам как се чувстваш... на твоята възраст съм и имах до съвсем скоро връзка... малко по-дълга от твоята, но по същия начин разногласия,родителите му и тн. Просто не мисля,че това е добра възраст за брак, разбирам, че се обичате,но знаеш ли,че много хора са го казали и си е вярно,че след брака нещата се променят... а пък брак на тези години, как мислиш ще закрепите връзката си до след 10-20 години? На 30 години и с 12 годишен брак вече... трудна работа. Най-доброто решение е да се разведете за момента, продължете да сте заедно и ако след години все още сте заедно можете вече официално да сключите брак без да се криете! Самите вие ще се чувствате уверени и щастливи, каквото трябва да е чувството от това събитие... не разни криеници и тн.

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    И после като се събуди какво стана?
    беше подмокрила леглото и я вееше вятара от отворения прозорец
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като така и така не живееш с него постоянно, какво всъщност промени брака? Аз разбирам да сключиш брак, защото очакваш нещо ново да ти се случи, но в твоя случай бракът е просто формалност, която не е променила статуквото ви. Като за начало кажи на родителите си. По-нататък заживейте заедно, вижте как ще потръгнат нещата ви, по възможност живейте сами, а не с родители. След 6 месеца виж как ще са нещата и си преценете. Това е най-разумното, което може да направите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си