- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омъжих се тайно от родителите ми..проблем
Много прибързано решение. Брак не се сключва с първия, с който тръгвате след навършване на пълнолетие.![]()
Изчакай да станеш малко по-зряла, защото както виждам не разсъждаваш достатъчно добре все още.
Постъпката ви е бая тъпичка.![]()
Трябвало е да помислиш за кой се омъжваш и дали си струва,а не да избързваш.Все пак това не е игра,а сериозна стъпка![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Ми разведи се, какво толкова?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И според мен доста си избързала и май ще се наложи да се разведеш.
+ 1Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
Къде ли са ми ските? Отвориха вече пързалките
Трябвало е да мислиш тогава ,не сегаПрекалено много си избързала според мен .
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
защо толкова се плашиш от развода направи го преди да е станало късно , не го чакай той да те заплашва , че ще се разведе с теп няа да умреш от тва
Аз пък викам сега да си направите и една църковна сватба и джамборе на което да ни поканиш. Пръв ще стана да играя
Това не е тема ебавка!![]()
Никой нормален не се жени за човек, с който е от 7 месецаЩе си запазя останалата част от коментара
![]()
Всеки прави грешки. Важното е след това да ги поправи , за да не си навреди/ да не навреди на околните. Нямало е човек, който да посъветва авторката, явно с майка й/родителите й не са толкова близки, за което не е виновна тя .
Ако можеш да се върнеш у вас, ако има къде да живееш - беж да те няма, разведи се, защото на момчето много не му пука вече, както личи от коментарите ти . Аз , поне, не позволявам някой така да се държи с мен. Ако не искаш да живееш у вас - скоро ще си студентка, има общежития бол .
Пиши от време на време какво се случва ^
Все пак мисля, че темата не е фейк.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Свидетелите бяха негов приятел на 21 и неговата приятелка на 22-23.Първоначално написано от dimitar_ak
Аз така или иначе си живеех в нас.Вечер след работа се виждахме с него и спях при него (все пак нашите не знаят,че сме женени немога постоянно да съм в тях).Първоначално написано от YouDontKnowMe
Не е фейк темата, с такива неща човек не бива да се базика...Както казах в един от предишните си коментари обръщам се към вас ,защото неговата майка не ме подкрепя!
Мило момиче,познаваш човека от едва 7 месеца и се омъжваш за него?Ти какво си си мислела-че всичко ще е цветя и рози...Самият факт,че сте го направили тайно говори,че след това ще имате проблеми с родителите...Такова нещо се предприема,когато сте наясно с чувствата,възможностите и намеренията си,а не се прави импулсивно и прибързано.Бракът е много сериозна крачка и не е просто една хартийка с 2 подписа-с него се обвързвате и духовно и като личности.Не очаквай майка му да приеме с радост факта,че синът и се е омъжил,майките треперят над децата си и винаги искат най-доброто за тях...И ако не те и познава добре и не те харесва е съвсем нормално да реагира така..А това,че мъжът ти реагира по този начин показва 2 неща:първото е ,че е мамино синче и най-вероятно цял живот ще си остане такъв,особено,ако живее с майка си;второто е,че мъжът ти не е наясно дали това да се ожените е било най-правилното решение и сега е обвзет от дилеми-дали те обича наистина,дали няма да му липсва ергенският живот,дали няма да загуби свободата си(най-големият проблем на мъжете) и т.н и т.н...И като поддържа контакт с другата един вид си "връща" свободата...Ситуацията ти е доста сложна и трябва да седнете и добре да си поговорите за всичко и обезателно трябва да кажеш на майка си,това е нещо,което не можеш да криеш цял живот-по-добре да го научи от теб,отколкото от странични хораПожелавам ти всичко най-хубаво и нещата да се подредят
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Предполагам как се чувстваш... на твоята възраст съм и имах до съвсем скоро връзка... малко по-дълга от твоята, но по същия начин разногласия,родителите му и тн. Просто не мисля,че това е добра възраст за брак, разбирам, че се обичате,но знаеш ли,че много хора са го казали и си е вярно,че след брака нещата се променят... а пък брак на тези години, как мислиш ще закрепите връзката си до след 10-20 години? На 30 години и с 12 годишен брак вече... трудна работа. Най-доброто решение е да се разведете за момента, продължете да сте заедно и ако след години все още сте заедно можете вече официално да сключите брак без да се криете! Самите вие ще се чувствате уверени и щастливи, каквото трябва да е чувството от това събитие... не разни криеници и тн.
беше подмокрила леглото и я вееше вятара от отворения прозорецПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
След като така и така не живееш с него постоянно, какво всъщност промени брака? Аз разбирам да сключиш брак, защото очакваш нещо ново да ти се случи, но в твоя случай бракът е просто формалност, която не е променила статуквото ви. Като за начало кажи на родителите си. По-нататък заживейте заедно, вижте как ще потръгнат нещата ви, по възможност живейте сами, а не с родители. След 6 месеца виж как ще са нещата и си преценете. Това е най-разумното, което може да направите.