- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омъжих се тайно от родителите ми..проблем
Темата е ебавка, нали?![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Ти току-що се регна и вече започна да раздаваш правосъдие...Първо се заяждаше със @Shadow,а сега и на мен налетя...Айде вземи се в ръце,ПОРАСНИ и престани да си избиваш комплексите чрез безпочвени заяждания...Първоначално написано от MsIrony
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И като стана сутринта краката ти беха отвити нали ?![]()
Малко по-назад в темата бях видяла подобен пост.Човек ако сънуваше такива кошмари щеше да е хубаво.За съжаление на мен наистина ми се случва.Първоначално написано от Wasilewaa
Колкото до хората които ми се заяждат,че съм малка за това...има хиляди бракове,започнали от началото на пълнолетието на хората и са даже по-здрави от тези,които са сключили брак на по 25-30 години...
Божеее, колко мъка има на тоя свят, Боже!![]()
Ама верно - с какъв акъл ще се жениш на 18!?И двамата сте тъпи и безрасъдни! Ти изобщо си апокалипсисът на 21 век
Днешната младеж на къде отива...
Това ли е новата мода - да се жениш на възраст, на която си още пикла без акъл!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
От критики файда нямаСпоред мен би трябвало сама да усещаш в какво положение сте-нещо като женска интуиция,ся не мога да ти казвам какво да правиш то е въпрос за чувства,привързаност ,но взаимоотношенията са много важни.Опитай се да си го върнеш,ако не се получат нещата РаЗвОдА му е майката,но все пак успех към сдобряването,все пак щом си взела толкова твърдо и отговорно решение дааа се омъжиш за него значи го обичаш <3
![]()
не си струва да си с момче което те прави на 2 стотинки ... обижда те мълчи когато някой негов приятел каже нещо с/у теб и т.н. няма смисъл това си е мъчение и за двамата![]()
Ако е богат.... ти трябват точно 2 неща. Частен детектив и адвокат. Жалко за теб, че не си в САЩ, Канада или Великобритания... щеше да го оставиш на улицата.
едит: Моето мнение е, че сте направили голяма глупост. Майка му е в правото си да иска да се разведете, макар че той трябва сам да взима решенията за себе си. Най-големият виновник е той, че е достатъчно прост да се ожени на тая възраст и със себе си да завлече младо момиче.
Temet Nosce
벨야카