О Боже..
Сега новата мода е на 18 вече да се жените ли?
Меко казано, постъпката ви е безрасъдна.
По-добре се разведи. Без уговорки, няма смисъл да говориш с човек, който се отнася с такова пренебрежение към 'връзката' и брака ви. Той открито й показва, че не му пука за нея и ще си излиза с която и да е, вие я съветвате да говорят?! За кое? За това, че ще съсипе живота й? Ако не направиш този развод така както си сключила брака - бързо и тайно ще съжаляваш за постъпката си. Изчисти това петно от себе си и го забрави.
Хора с връзки от по 5 години не се женят, вие за 5 месеца го решихте, та ти дори не си завършила какво си мислеше? Че ще е приказка?
Още имаш време да поправиш грешката си без много голями последствия и да не 'опетниш' името си на дванадесето класничка с таен брак провал.
По-добре развод на 18, когато все още живота е пред тебе отколкото на 30 когато си пропуснала.. всичко.
П.С - Не ми говорете, че трябва да разговарят, този човек няма чувства и това ясно се личи от коментарите й, аз не прочетох никъде за прекрасни взаймоотношения и безгранична любов, което е най-малкото за един брак.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.