- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вървежна
Майна всяка кокошка да си знае курника :ДПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
А какво за шматката от ел пе ?
спри да говориш простотии на приятелката си!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а тя какво точно е правила, дай някоя и друга подробност!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ама ти сериозно ли....
1. Можело е да измислиш по-мил начин да намекнеш на приятелката си че не ти е приятен начинът, по който се държи, защто този наистина е малко обиден
2.ВЪРВЕЖНА!?... ти сериозно ли !?
ако наистина си го мислил няма смисъл да и се извиняваш,по простата причина,че ти всъщност не съжаляваш за думите си и все едно се извиняваш от няма и къде,но ако си го казал в яда си примерно извини се![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Ама си, бе фантааааааааааааааааааа, голямо лице си![]()
![]()
![]()
![]()
Защо всички веднага нападнахте момчето и защитихте приятелката му?Аз пък смятам,че много добре е направил като и го е казал-казал и е самата истина...Тя ще се прави на голяма работа и на много оборотна и ще го излага,а той ще и мълчи и ще ходи като кученце след нея?Това ли е правилното според вас?И се е обидила,точно,защото той е прав и егото и явно е твърде голямо,за да си признае,че е така и прибягва до женските номера със сърденето...Все пак наистина можеше да кажеш и малко по-"подходяща" дума за нея-извини и се,НО и обясни,че това,това и това не ти харесват в нея и така...Не се извинявай на 100% за нещо,за което знаеш,че си прав...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ами можеше просто да й кажеш, че не ти е приятно като го прави .. Ама чак до там да стигнешшПървоначално написано от OneGuy
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Имаш право, но ако й го беше казал така, както го обясняваш на нас, нямаше да ти се разсърди. Щом си се извинил вече, не ти остава друго, освен да чакаш да й мине. И за друг път да знаеш, че трябва да внимаваш какво казваш и най-вече как го казваш.Първоначално написано от OneGuy
Дано не я държи дълго.
![]()
Темата може да се заключи![]()
Научи се да общуваш,чак тогава ще заслужиш чуждото уважение.
Не е било добре да й говориш така.Аз не бих ти простила лесно,ако ти простя-няма да забравя тази обида.
Казваш и: Вървежна си, и за да ти го докажа те оставам да се пускаш на всеки срещнат!
Вървежна има абстрактен смисъл и може да те е разбрала погрешно. Друг път казвай "не ми се прай на отфорена(оборотна)" така не и казваш, че за нищо не става.
Temet Nosce
벨야카