- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омъжих се тайно от родителите ми..проблем
С него сме заедно от 7 месеца.От 2 месеца подписахме тайно от родителите ни като в последствие разбра майка му.Тя не беше съгласна и едва ли не му намекна за развод.
В последствие той почна да ме обижда,да се държи гадно с мене прочетох в скайп му,че едно момиче ще го чака да се разделим.Според него това било базик...
Той не ме защитава и ако приятелите му кажат нещо против мен той мълчи.Иска да излиза с даденото момиче от скайп думите му бяха "няма да ме спреш".Уж като приятели.Няма ми доверие.Слуша само майка си.
В последно време ми говори за развод,но и в същото време иска да се оправим...
И после като се събуди какво стана?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Грешката е била твоя,че си се омъжила
за толкова кратко време ? И какво - мислеше си,че
го познаваш идеално..
Не знам,а това,че той слуша само майка си е зле /за тебе/..
Най-добре е да седнете и да поговорите СЕРИОЗНО..
Разбирате се какво да правите..
Друго решение не виждам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
който не мисли така е
>>DjBelev<<
Ужас .. дай инфо, как така решихте да подпишете, на колко години сте , с какво се занимавате , заедно ли живеете ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Едва ли родителите ти биха били против да си с него,ако момчето си струваше.Но защо се жените? ..Брака всякаш го тълкувате като някаква бунтарска проява,без да разбирате колко сериозно нещо е ... По думите ти не ми изглежда това момче да държи на теб,дори да те уважава.Опитай се да говориш с него,дай му някакъв пробен период и ако продължава да е същия,ще трябва да признаеш пред себе си,че си направила грешка и да я поправиш по възможно най-бързия начин.Успех и ..вслушвайте се малко в тези родители![]()
На колко години сте?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това са последствията от сапунките![]()
Аз съм на 18 той на 23...Той работи аз уча още!Първоначално написано от YouDontKnowMe
Ами според мен сте направили грешка. За пет месеца колкото и да си мислите, че се обичате едва ли се познавате толкова добре с всичките си кусури, едва ли сте били готови за нещо толкова сериозно. Такива неща се обмислят, хората по десет години ходят, преди да се оженят. Особено в тази възраст, а не вярвам да си на повече от двайсет и една-две най много. Най-доброто, което можете да направите, е да седнете да си поговорите и да го обмислите. Принципно би трябвало да сте го направили, преди да подпишете, ама така е, като не сте мислили трезво преди това. Поговорете си и ако сметнете, че просто няма да се получат нещата, по-добре се разведете. И следващият път не прибързвайте с такива важни решения..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Решихме го двамата.С това не сме правили нещо бунтарско!Просто искахме да узаконим любовта си с идеята,че не сме от тези които са забравили какво е любовта.
Направили сте грешка,прибързали сте и то много.Ако не можете да спасите връзката си,по-добре я прекратете.Защо не споделиш с родителите ти,все пак те биха те подкрепили.Хубаво или лошо родителите винаги ще ти помогнат.
Хубаво е преди да узаконите нещо, да помислите дали е истинско. Да, любовта може да е ужасно силна, но за да е истинска трябва да устои на времето. Било то година-2-3...времето е това, което може да даде отговор дали чувствата са истински и трайни или дали просто влюбване. И разбира се бракът е не само подпис на документ, договор. Той е отговорност, която поемате 1 пред друг. Да бяхте поживяли заедно известно време преди да се решите на това. Според теб бракът ти грешка ли е или не?Просто искахме да узаконим любовта си с идеята,че не сме от тези които са забравили какво е любовта.
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Различията между минало, настояще и бъдеще са само една ужасно настойчива илюзия...
Айнщайн
това е много гадно,по-добре му постави ултиматyм-или ти или момичето от скайп
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ама вие сте подписали обаче нито живеете заедно, нито нищо, така ли? Ако темата не е базик значи мнооого кофти тръпка. Няма смисъл и аз да се повтарям и да ти казвам същото, което са ти казали и останалите, че брака е сериозна отговорност и сте прибързали ужасно много... Най-добре седнете и поговорете сериозно за отношенията си. И двамата сте все още млади и имате време да оправите нещата
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не е базик това е лошото..Няма на кой да споделя!Никой не знае освен майка му,а тя не ме подкрепя и точно за това се обръщам към вас.Първоначално написано от GossipGirl89
Хем ще получа обективни съвети , хем ще остана анонимна.
Повече не се изказвай неподготвена ...Първоначално написано от soul1199
п.с.Прекалено много сте избързали според мен
Първоначално написано от z1nners
![]()
xaxaxa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако всичко от негова страна беше наред ...Нямаше да има проблем!Първоначално написано от z1nners
Аз всичко правя за него.Предложих му да отидем на квартира,за да сме отделени от майка му най вече,защото я слуша...но той отказа.
О Боже..
Сега новата мода е на 18 вече да се жените ли?
Меко казано, постъпката ви е безрасъдна.
По-добре се разведи. Без уговорки, няма смисъл да говориш с човек, който се отнася с такова пренебрежение към 'връзката' и брака ви. Той открито й показва, че не му пука за нея и ще си излиза с която и да е, вие я съветвате да говорят?! За кое? За това, че ще съсипе живота й? Ако не направиш този развод така както си сключила брака - бързо и тайно ще съжаляваш за постъпката си. Изчисти това петно от себе си и го забрави.
Хора с връзки от по 5 години не се женят, вие за 5 месеца го решихте, та ти дори не си завършила какво си мислеше? Че ще е приказка?
Още имаш време да поправиш грешката си без много голями последствия и да не 'опетниш' името си на дванадесето класничка с таен брак провал.
По-добре развод на 18, когато все още живота е пред тебе отколкото на 30 когато си пропуснала.. всичко.
П.С - Не ми говорете, че трябва да разговарят, този човек няма чувства и това ясно се личи от коментарите й, аз не прочетох никъде за прекрасни взаймоотношения и безгранична любов, което е най-малкото за един брак.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Като си тъпа, тъй ще е.
all day... all night... what the fuck?!
Зелени тикви.