.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на djipsito
    И аз го казвам заради второто.. ако беше заради първото щях да кажа и още нещо, а не само симпатичен си..

Да, бих-2.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Струва ми се, че има някакви съмнения или просто не си и допаднал!

Мега фен
    казвала съм и го и на момчета, които са ми харесвали и на такива, които не са!
    ако са ми харесали, казвам така, защото ми звучи много по- добре от ''ох, побърках се, само щом те видях ми се подкосиха краченцата, ще те изпапкам, бебчо, само ми ела'' хаха, малко преекспонирам, ама ме разбра, надявам се.

ако пък не ми е харесал човекът, бих казала ''симпатичен си'', само за да не го обидя. след това тактично (или пък не толкова, зависи от настроението ми и дали момчето ми се е сторило свястно) ще отклонявам следващите му покани/ намеци и т.н.

така че недей кара хората да играят тука на онче- бонче, а наблюдавай реакциите й оттук нататък.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

зависи как е минала срещата ви ...замисли се - там е отговорът ти
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    хах,зависи от самата среща..
    направи си изводите,как си се държал,кво и е било отношението и така нататък,или просто я питай,дали е доволна от 1вата ви среща,или дали иска да продължите да излизате,така ще разбереш.

При всички случаи може да са и 2те.

Цитирай Първоначално написано от phadog
    Определено несъм се изразил както трябва(сега го осъзнавам :Д)...въпросът ми е не дали тя ме е харесала , а вие момичета бихте ли казали "симпатичен" на някой колкото да не му се изхилите в лицето :Д
    НЕ небих го казала .... Ако не ми харесва ще кажа че просто не е мой тип

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    зависи как е минала срещата ви ...замисли се - там е отговорът ти

а

зависи от ситуацията - ако е казала "симпатичен си НО..." значи не те харесва но ако каже просто "симнатичен си" може и да де харесва
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

аз като кажа,че е симпатичен значи ми харесва

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не се знае

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако ти кажа,че си симпатичен и е вярно,ще те търся по-често.

Ако ти кажа,че си симпатичен и съм излъгала,не бих те потърсила отново.По-скоро бих се отдалечила от теб.Няма да ти отговарям на обажданията,на смс-ите,....

Разбери дали е 1 или 2 като я потърсиш.Ако ти вдигне телефона и покаже интерес,значи наистина си й симпатичен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си