.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Как да разбера дали ме харесва момичето

Здравейте , значи харесвам едно момиче но незнам как да и кажа приятели са ми прашталиии хронологий по скупе и тя казва че ма харесваа но незнам как да и кажа

OMG... човек на бас, че си 12 годишен!
    Няма нужда да й казваж... щом вече знаеж, че тя те харесва. Като я изпращаш някой път, целуни я на сбогуване ама без да казваж нищо иии си тръгни "драматично" . След тва й пиши 1 смс " искъш ли да се получи нещо "

Еми като те гледам си на 11-12 .. пиши и по скайп ,защото иначе ти смелост няма да събереш..Там,кажи и дали иска да излезете на кино,защото дават много готин филм..или я покани на кафе (11-12 годишни на кафе малко странно ми се струва ама може и да си на повече ) .. ии говорете си разни неща ти си знаеш .. станете после и вечерта и пиши пак по скайп и я покани някаде и така нататак,накрая ако събереш смелост я целуваш и така ..Това дето го казах никога няма да стане,обаче все пак да се изкажа..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пиши й по скайпа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не знам на колко си,но при теб нещата са доста по-лесни след като знаеш,че те харесва.Няма какво да те притеснява,вземи й скайпа или телефонния номер,ако ги нямаш,покани я да излезете.Не е нужно да й казваш "Аз знам,че ме харесваш." Покажи й с жестове и поведение,че изпитваш нещо към нея.Убедена съм,че ще се зарадва

Град
    Bulgaria
    10 годинки имаш ли ?

Мега фен
    нищо не казвай. показвай, ама не прекалено!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Град
    Earth...
    пишеш в skype: Обичам те

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    пишеш в skype: Обичам те
    Трябва и на живо... иначе после ще си глътне граматиката като се видят. Ние тва момче го взехме за много смотан..

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    кажи и по скайп- най-добрите ми приятели от форума тийнпроблем ме посъветваха да ти пиша и аз сега ти предлагам да сме си гадженца
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Лелее ,ами то каква ще стане ,ако тръгнете ? Ще пишеш тема ,в която питаш какво да говориш и как да се държиш или пък как да я целунеш или изобщо как да се научиш ,за да не се изложиш
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Недейте се заяжда с момчето.Очевадно това му е първата (и няма нищо лошо в това)
    Значи брат ..щом знаеш че те харесва и пиши в скайп че ще излизаш с приятели и я покани да дойде с вас (естествено и 1-2-ма тряя си намериш да сте компания)Като излезете се заговори с нея (пфф измисли нещо ...предмет в даскало и там нщ)Пробвай да изостанеш малко от другите и я питай дали искате да ходите.Просто си казваш *ето казвам го* (ама наум ) и изричаш думите...нататък всичко ще се нареди

Айде късмет!

И забравих най важното.
    БРАТ МАЛКО САМОЧУВСТВИЕ МОЛЯ

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ся почва учебната година: недей спа в училище /особенно в часовете по български/, ами си седни на задника и учи... за момичета ще мислиш като пораснеш малко.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си