- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Развръзката!!! :( Какво значи?
...
Не те харесва изобщо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Доста глупава постъпка.
Интересно е, че всички правите една и съща грешка.
Детинско, но все пак знаеш вече, че не те харесва.
Повече не му пиши ,защото ще му станеш досадна и ще започне да те избягва![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Момчето ти го е написало...не те харесва,но се старае да поддържа приятелски отношения с цялия си клас и ти си част от него .И наистина недей да бъдеш толкова настойчива,за да не изгубиш и приятелството му
Опитва се да те каже, че не те харесва по по-мек начин! Не се натискай, жалко е!!!
Лелее аз си мислех, че аз съм клоун ама имало и по зле от мене![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
14 ,14
С тоя просташки начин на изразяване и употребяване на "тУЙ" и "кат'", и да те е харесвал, си му убила всякакво желание.
на 14 може да ходиш с батковци на 15,16 ... не се занимавай с него ахахах
Стига майна ако момчето е от същото място няма да му прави ни най-малко впечатлениеПървоначално написано от mArMaLaDkA
През х*я му е за теб.Той е тактичен, бъди малко по досетлива и не се занимавай.
Мисля, че нямам какво да се чудиш дали те харесва. То е ясно, че не те.![]()
несъм сигорен,че темата има какъвто и да е било смисъл,3 те отговора са подобни,ти сама знаеш,че той нете харесва,защо искаш да ти го кажат и другите, и да ти се подиграват ..
не те харесва, ама пробвай нещо: спри да го търсиш напълно и нека приятелката ти му подметне ''случайно'', че вече си падаш по друго момче и си забравила тоя. защо ли си мисля, че тогава той ще почне да те гони... пробвай само, пък току виж се получило![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Според мен не само че не те харесва, а нещо повече дразниш го. Ако те харесваше сам щеше да те потърси.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
и през ум да не ти минава ,че те харесва .. нищо такова няма и я спри да се държиш така с него , ще започне да те избягва щот ше му станеш досадна , аз имах преди такава съученичка дет ма харесваше и тъй ми досаждаше ,аз и каам че не я харесвам тя пак , няма смисъл така само се унижаваш
![]()
music is more than a beat to dance to ... [ Hana
]
извинявай,че ще ти го кажа,но го приеми като съвет...това досадно натискане от рода на:
"[9.9.2010 г. 19:00:23] аз: da dobre 4e mi otgowarqsh |-( hubu
[9.9.2010 г. 22:52:14] аз: NE QM HORA pishi ne6to
[9.9.2010 г. 22:52:15] аз: |-(
[9.9.2010 г. 22:52:52] аз: ai de molq ti sa ne sa druj kat bebe "
и начинът,по който той ти отговаря с една дума е сигурен знак,че му досаждаш.Той не показва и грам въодушевление,че му пишеш.Но го разбирам,защото е супер досадно това,а знаеш предполагам когато едно момче види,че си му в краката му ставаш безинтересна.Следващият път като не ти отговори спираш да се занимаваш и толкова.Но без да го молиш и такиваА това приятелка да ти оправя взаимоотношенията с човек,който не покава грам интерес към теб и още по-гупаво.Може би трябва да се замислиш щом той отговаря на нея,а не на теб,дали не харесва именно нея.Не знам просто предположение
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Ужас.. :X Направо ти се учудвам как не те беше срам да го пуснеш това тук..![]()
Така си се унижавала през цялото време, че просто думи нямам..
Забрави го този. Просто вече нямаш абсолютно никакъв шанс с него. Да не ти говоря как изглеждаш в момента в очите му..
Следващият път се научи как да се държиш с момчетата, без да ставаш за смях..
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Според мен не те харесва дори и като приятелка,защото ако беше така нямаше да се държи по тоя начин..да се крие от теб.Супер жалко е да продължаваш да се опитваш да поддържаш,какъвто и да е контакт с него.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не те харесва изобщо. Даже май си му досадна. И това с приятелката е адската глупост. Не трябва да оставяш така да ти се мешат в нещата.![]()