Въпроса е, че нямам смелостта да го оставя, не мога да си се представя без него ОТНОВО. Казвам отново, защото както бях споменала имахме много трудности преди и не можехме да бъдем заедно. Причината сигурно се досещате вече.. бившата му приятелка, която правеше всичко възможно да не е с мен.Тя му влияеше по някъкъв начин, да, вярно е ходили са мн време, но той самият ми е казвал, че не иска да е с нея, отвратил се е...казвал ми е, че иска да е с мен, с мен е различно, чувства се свободно, щтастлив е, обича ме.. Мин. година, краят на декември беше с мен, но проддължаваше да се чува с нея и тя му влияеше за всичко.. както той казва- тя знае как да се държи с момчетата. Началото на тая година ме остави точно заради нея, дори без да ми каже директно, но аз се досетих и не му проговорих 1-2 месеца.Той ми пишеше от време на време, но не му отговарях. Занимавах се с 1н приятел, казвам приятел, защтото го чувствам като такъв, а не като нещо повече. Той разбра разбирасе, даже ме видя с очите си.Направих му гадно, то си се личеше.Но не му говорех още време. След време уж се сдобрихме, пишехме си някъкви общи работи, докато 1на вечер, той ми каза всичко, което е мислил, но не ми го е казвал преди, защото е бил с бившата си. Каза, че ме обича, иска да е с мен,но не както е бил с нея (постоянни изневери и т.н ) отървал се е от нея, и това, което иска в момента е да е с мен.АЗ от начало не реагирах, правех се на разсеяна и му казах че ще си помисля. И в последствие сме заедно да. Това лято преди да замине, ме заряза дори и аз не знаех за какво, а и той не ми и каза. Аз му пишех смс-и, питах го, званях му, но нищо. А цялата история била,че съм го излъгала, че съм говорила с брат ми, говорех с 1н приятел на брат ми, който е 8кл даже но какво да му обяснявам кой, какво, що.Излъгах го, знам И той за това бил скасал с мен.Но 1на нощ ми звани и ми казва че сажалява за това, извинява ми се и т.н, аз не реагирах отново. Казах му, че ще говорим като си дойде. И стана квот стана ОТНОВО сме заедно. Но сега ги прави тези неща безмислени и не знам, но не вярвам, че отново се занимава с нея.