охх, ама знаете ли кое ми е най-гадно, това, че ме обича.Обича ме, но ме наранява в същото време.Той си е такъв, не оценяа нещо като го има, а чак като го загуби.Можеби всички са такива не знам. Той се държи грубо със всички момичета, с които съм го виждала преди, докато е ходел с нея (бившата). Аз тогава даже не го поглеждах, не си представях човекът до мен такъв, но се случи някък.С МЕН НЕ СЕ ДЪРЖИ ТАКА!! е като се напие по някой път, но тогава всички стават такива хихи, но се оправям Може би всичко е отмъщение, което завърши с любов. И знаете ли какво искам в момента, искам да се оттървя от всички чувства, ако е възможно и аз са се държа по сащият начин. Не искам да го оставям за момента, искам да съм сама, но и в сащото време без него.Аз съм и без него, като се има предвит, че той е студент в друг град.М, идва си, т.е преди идваше си често (всяка седмица).Ще видим сега как ще се развият нещата.Сега си е тук предполагам, но виждате ли... хаха. Не искам да късам с него за момента, просто искам да се виждам с него като си идва тук, тук, в тоя шибан малък град. А после си знам, като се махна от тук какво ще правя Не е правилно, но не знам, не намирам друг начин.