- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи Секс (сефте)
Здравейте ! Може би ще се исмеете когато прочетете това ама реших да потърся съвет тук ! На 15 съм и все още несъм правил секс защото съм срамежлив дори когато излзиам с момичета незнам защо ама имам чуството че съм си глътнал граматикати бих изкал да попитам какво да направя когато съм с момичето ! Предварително Благодаря !
![]()
![]()
![]()
Отпусни се....
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
еми трябваа да си спокоен най-вече да не се притесняваш понеже мн си личи и нататък по същество кото се прави прави момичето ще схване![]()
Нали ако бъде себе си ще си гълта граматиката. Нека бъде някой друг който може да общува с момичетата свободно без да се срамуваПървоначално написано от GD
Съвет 2: Излизай само по мъжки може да ти хареса![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш 2 думи да си кажеш с момиче, а си тръгнал секс да правиш... Закъде си се разбързал...почни да се отпускаш първо да разговаряш, после да сваляш, целуваш, пипаш... че тогава секса.... и не се притеснявай че не си го направил на 15 ами малко по-голям... уф, че сте...
Благодаря на ВСИЧКИ за СЪВЕТИТЕ !!!
Вчера излизах с едно момиче реших да се отпусна и да не се притеснявам както всички ме съветват всичко започна добре и до края на срещата си беше така след като я изпратих я поканих пак да излезем и тя прие и това много ме зарадва!!!
Браво РомеоПървоначално написано от gazarcho
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сега може ли да ми дадете още малко съветчета за напред![]()
Използвай презерватив, да не направиш тема свърших еди каде си ... бременна ли е![]()
Не чакай, че всички са навити да ти пуснат.Плюс това за никъде не бързайМалък си.ТОва, че наборите ти вече правят секс с разни леки момичета, не значи, че си изостанал
![]()
И аз бях така.. но си намерих цаката. Изпий една бира/чаша червено вино. ДЕЙСТВА!![]()
MAPATOHKOBKA
Може.. за да не почне да те приема само като приятел се опитай да й покажеш, че искаш нещо повече, може в края на срещата да я целунеш по бузата.. или знам ли, измисли нещо, ама гледай да не я шашнеш. Не се дръж като простак, не се фукай с побоища и пиене..Първоначално написано от gazarcho
Интересувай се от нея, кво харесва и т.н..
Чувал съм че на първото впечетление остава до край !
djipsito Не бих тръгнал да разказвам на момиче Холиганските си прояви по мачове за да я впечатля![]()
![]()
И пак ви благодаря за съветчетата !!!
Целият
Свят в
Краката на
Армията !!! ЦСКА 1948 !!!
Няма да ти кажа.... Тайна.....![]()
Днес пак излизах с същото момиче всичо си беше супер през цялото време след края на срещата я целунах и тя ми отвърна със същия жест !!!![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
соу хепи абаут ю
Целият
Свят в
Краката на
napravo 6te svar6a
6egyvam se ok
segga vzemi i q nadypi
:P
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
Не е Лоша Идея ама момичето е доста свясно и немисля че ще легни на 4/5 среща:P
![]()
Целият
Свят в
Краката на
^Радвай се.Малко останаха свестните.
Какво има общо темата ти със секса , твойта тема е за раздел любов !![]()
![]()
![]()
Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте![]()
![]()
Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига
![]()
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екииПървоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
![]()
![]()
извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и
аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и
бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ?
![]()
![]()
![]()
![]()
И двамата сме на 15 момичето е много свясно не е няква глезена лигличка да се натиска на всеки и тем подобни ! Този път май ударих кьоравото по учитеза което съм благодарен и на вас за съветите !!!
![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Ти пък,те са почнали да излизат от 2 дена ти му викаш 2-3 седмици да не и говори за секс. Към автора: Бий злобарката още година , и ако ти се отвори парашута ще отвинтиш чучура.Първоначално написано от cekokn
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?