.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Първи Секс (сефте)

Здравейте ! Може би ще се исмеете когато прочетете това ама реших да потърся съвет тук ! На 15 съм и все още несъм правил секс защото съм срамежлив дори когато излзиам с момичета незнам защо ама имам чуството че съм си глътнал граматикат и бих изкал да попитам какво да направя когато съм с момичето ! Предварително Благодаря !

Отпусни се....
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Повече от фен
    Град
    Бургас
    еми трябваа да си спокоен най-вече да не се притесняваш понеже мн си личи и нататък по същество кото се прави прави момичето ще схване

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Отпусни се....

+1 Бъди себе си

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Отпусни се....

+1 Бъди себе си
    Нали ако бъде себе си ще си гълта граматиката. Нека бъде някой друг който може да общува с момичетата свободно без да се срамува

Съвет 2: Излизай само по мъжки може да ти хареса

Супер фен Аватара на djipsito
    Не можеш 2 думи да си кажеш с момиче, а си тръгнал секс да правиш... Закъде си се разбързал...почни да се отпускаш първо да разговаряш, после да сваляш, целуваш, пипаш... че тогава секса.... и не се притеснявай че не си го направил на 15 ами малко по-голям... уф, че сте...

Благодаря на ВСИЧКИ за СЪВЕТИТЕ !!!

Вчера излизах с едно момиче реших да се отпусна и да не се притеснявам както всички ме съветват всичко започна добре и до края на срещата си беше така след като я изпратих я поканих пак да излезем и тя прие и това много ме зарадва !!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от gazarcho
    Благодаря на ВСИЧКИ за СЪВЕТИТЕ !!!

Вчера излизах с едно момиче реших да се отпусна и да не се притеснявам както всички ме съветват всичко започна добре и до края на срещата си беше така след като я изпратих я поканих пак да излезем и тя прие и това много ме зарадва !!!
    Браво Ромео
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Сега може ли да ми дадете още малко съветчета за напред

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Използвай презерватив, да не направиш тема свърших еди каде си ... бременна ли е

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не чакай, че всички са навити да ти пуснат.Плюс това за никъде не бързай Малък си.ТОва, че наборите ти вече правят секс с разни леки момичета, не значи, че си изостанал

И аз бях така.. но си намерих цаката. Изпий една бира/чаша червено вино. ДЕЙСТВА!

MAPATOHKOBKA

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от gazarcho
    Сега може ли да ми дадете още малко съветчета за напред
    Може.. за да не почне да те приема само като приятел се опитай да й покажеш, че искаш нещо повече, може в края на срещата да я целунеш по бузата.. или знам ли, измисли нещо, ама гледай да не я шашнеш. Не се дръж като простак, не се фукай с побоища и пиене.. Интересувай се от нея, кво харесва и т.н..

Чувал съм че на първото впечетление остава до край !

djipsito Не бих тръгнал да разказвам на момиче Холиганските си прояви по мачове за да я впечатля

И пак ви благодаря за съветчетата !!!
    Целият
    Свят в
    Краката на
    Армията !!! ЦСКА 1948 !!!

Град
    Rousse

Re: Първи Секс (сефте)

Няма да ти кажа.... Тайна.....

Днес пак излизах с същото момиче всичо си беше супер през цялото време след края на срещата я целунах и тя ми отвърна със същия жест !!!
    Целият
    Свят в
    Краката на

Повече от фен
    соу хепи абаут ю

Целият
    Свят в
    Краката на

napravo 6te svar6a
    6egyvam se ok
    segga vzemi i q nadypi
    :P
    Milica Unikalen
    koito iska da pi6e ls

Не е Лоша Идея ама момичето е доста свясно и немисля че ще легни на 4/5 среща :P
    Целият
    Свят в
    Краката на

Мега фен
    ^Радвай се.Малко останаха свестните.

Какво има общо темата ти със секса , твойта тема е за раздел любов !
    Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Цитирай Първоначално написано от FenaNaGei4eto
    Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига
    и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ?

И двамата сме на 15 момичето е много свясно не е няква глезена лигличка да се натиска на всеки и тем подобни ! Този път май ударих кьоравото по учите за което съм благодарен и на вас за съветите !!!
    Целият
    Свят в
    Краката на

Цитирай Първоначално написано от cekokn
    Цитирай Първоначално написано от FenaNaGei4eto
    и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ?
    Ти пък,те са почнали да излизат от 2 дена ти му викаш 2-3 седмици да не и говори за секс. Към автора: Бий злобарката още година , и ако ти се отвори парашута ще отвинтиш чучура.
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си