.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    ти и сега си си глътнал граматиката

Цитирай Първоначално написано от BreakTheWind
    И аз бях така.. но си намерих цаката. Изпий една бира/чаша червено вино. ДЕЙСТВА!
    Много си прав друже .. пий една каменица двулитровка и отивай при мадамата само хапни някоя дъвчица да не лъхаш на бъчва Ако те хване бирката няма да ти дреме .. само не се оливай !
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Цитирай Първоначално написано от FenaNaGei4eto
    Цитирай Първоначално написано от cekokn
    Какво има общо темата ти със секса , твойта тема е за раздел любов !
    Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига
    и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ?
    Ти пък,те са почнали да излизат от 2 дена ти му викаш 2-3 седмици да не и говори за секс. Към автора: Бий злобарката още година , и ако ти се отвори парашута ще отвинтиш чучура.
    е братле ти си мазохист ! 1 година да кара на рачна ?! тои ше истрещи ве до автора: пич чакаш 2 месеца мах 3 и ако сте сериозни и се обичате поговорете тя ше се навие предлагам ти значи казваш и "хаиде да гледаме филмче в нас" примерно отивате в вас лягате си ла леглото и пускаш някои романтичен филм тя се растапя почвате да се целувате и т.н аз така напраих за 1-вия пат и работи :P :P

Тва с в филмчето ми харесва доста хора са казвали че действа Трябва да го използвам или по точно да го пробвам
    Целият
    Свят в
    Краката на
    Армията !!! ЦСКА 1948 !!!

Опитай се да я впечетлиш със нещо , купете си секс зарчета и почвайте Бъзик , ама опитай се да я впечетлиш още малко , само един път не стига
    и определено не и говори за секс поне 2-3 седмици щото както ти казваш че е свясно момиче наи-много да получиш един,два шамара и да си останеш на 4екии извиняваи не се здаржах. по темата еми бади мил с нея не се прави на мажкар бъди себе си и покажи че я харесваш :P не бъди нагъл и определено не говори нищо лошо против приятелите и аз един път се прецаках мн злобно защото приятелите и беха мн зле и бум таа накараи я да се почуства желана а btw на колко си и тя на колко е ?
    Ти пък,те са почнали да излизат от 2 дена ти му викаш 2-3 седмици да не и говори за секс. Към автора: Бий злобарката още година , и ако ти се отвори парашута ще отвинтиш чучура.
    е братле ти си мазохист ! 1 година да кара на рачна ?! тои ше истрещи ве до автора: пич чакаш 2 месеца мах 3 и ако сте сериозни и се обичате поговорете тя ше се навие предлагам ти значи казваш и "хаиде да гледаме филмче в нас" примерно отивате в вас лягате си ла леглото и пускаш някои романтичен филм тя се растапя почвате да се целувате и т.н аз така напраих за 1-вия пат и работи :P :P
    Както е изтърпял до сега така и ще изтърпи , cekokn, ти имаш ли сериоа първатзна връзка , правил ли си секс въобще та даваш на другите акъл , .сигурно ти се чукаш на вечер , "любов от първо чукване ... Защо да съм мазохист , ти разбираш ли значението на тази дума.. Към автора :дори да не е година поне едно 6-7 месеца изчакай , за да ви се закрепи връзката , чудя се как може да имаш приятелка като вие сте гаджета от два дена и вече мислиш как да я вкараш в леглото .
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Както е изтърпял до сега така и ще изтърпи , cekokn, ти имаш ли сериоа първатзна връзка , правил ли си секс въобще та даваш на другите акъл , .сигурно ти се чукаш на вечер , "любов от първо чукване ... Защо да съм мазохист , ти разбираш ли значението на тази дума.. Към автора :дори да не е година поне едно 6-7 месеца изчакай , за да ви се закрепи връзката , чудя се как може да имаш приятелка като вие сте гаджета от два дена и вече мислиш как да я вкараш в леглото .
    ми да ти кажа не съм от типа 1 вечер то чесно да ти кажа момичето с което съм в момента ми беше парвия сексуален партниор и ходихме 4 месеца преди да го направим и на нея съм и парвия ама ти каза 1 година тоои за една година ше му откасне кожата бе брат! авторе исчакаи 2-3 месеца и номера с филмчето :P :P само гледаи след няколко месеца да няма тема / ПОМАГАИТЕ испуснах сее. има ли шанс за бебче /

Дано да няма !!!
    Целият
    Свят в
    Краката на

Забелязах че и момичето започва да се отпуска и да не е притеснява както беше в началото
    Целият
    Свят в
    Краката на

Град
    Някъде...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не чакай, че всички са навити да ти пуснат.Плюс това за никъде не бързай Малък си.ТОва, че наборите ти вече правят секс с разни леки момичета, не значи, че си изостанал
    + точно така
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Първи Секс (сефте)

Цитирай Първоначално написано от djstyle
    Няма да ти кажа.... Тайна.....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Използвай презерватив, да не направиш тема свърших еди каде си ... бременна ли е
    хАхаха
    Уби ме :Д:д:Д много правилно ..

относно това да я поканиш у вас да гледате филм съм съгласен, само че филма треа да е някакъв скучен(дето си го гледал и наистина знаеш, че е скучен), та да и доскучее и да си топнеш чопа... но това съм го изпробвал само с курвички, така че не мога да ти кажа как ще се получи при свястно, затова най-добре ще е романтичен да пробваш, пък ако не се получи се пробвай следващия път със скучен/отегчаващ филм Ако и това не проработи не се отчайвай, ще има и други пъти... Също ще е добре да и предложиш... това ще улесни до максимум нещата със секса, та ако ходите изчакай 2-3 дни и ако всичко е добре я извикай у вас да си поговорите за нещо(така и кажи) и й кажи, че след като ходите и се обичате е нормално да правите онова нещо, но ако тя не иска не е проблем за теб и такива(бъди деликатен ... в най-добрия случай тя ще ти се нахвърли, а в най-лошия ще каже, че й трябва време )

Повече от фен Аватара на Ice_b0x

Re: Първи Секс (сефте)

Цитирай Първоначално написано от djstyle
    Няма да ти кажа.... Тайна.....
    Що бе майна ?

Цитирай Първоначално написано от feshanch3
    относно това да я поканиш у вас да гледате филм съм съгласен, само че филма треа да е някакъв скучен(дето си го гледал и наистина знаеш, че е скучен), та да и доскучее и да си топнеш чопа... но това съм го изпробвал само с курвички, така че не мога да ти кажа как ще се получи при свястно, затова най-добре ще е романтичен да пробваш, пък ако не се получи се пробвай следващия път със скучен/отегчаващ филм Ако и това не проработи не се отчайвай, ще има и други пъти... Също ще е добре да и предложиш... това ще улесни до максимум нещата със секса, та ако ходите изчакай 2-3 дни и ако всичко е добре я извикай у вас да си поговорите за нещо(така и кажи) и й кажи, че след като ходите и се обичате е нормално да правите онова нещо, но ако тя не иска не е проблем за теб и такива(бъди деликатен ... в най-добрия случай тя ще ти се нахвърли, а в най-лошия ще каже, че й трябва време )

Все още не говоря за секс не изкам да ме мисли за някав който ходи с нея само да я наебе и да изчезне а и ходим от 4 дена !!!
    Целият
    Свят в
    Краката на

Един важен съвет... Спри да подкрепяш "ЦСКА" Хахах... Шегата на страна... Не прочетох всички коментари, но от последните виждам, че нещата са потръгнали Мое мнение е да не бързаш със секса... Всичко с времето си Първо се опознайте и т.н. ии... Ще усетиш момента (: А... И не и разказвай за мизериите който си правил по време/преди/след мачове Няма да има хубав ефект ;D Просто бъди себе си и се дръж добре с нея
    Поздрави от Варна (:

ЦСКА ДО ГРОБ а иначе когато съм с момичето съвсем изклучвам холиганските прояви по мачовете и гледам да питам разни работи какво обича да прави кви филми гледа и тем подобни
    Целият
    Свят в
    Краката на

Цитирай Първоначално написано от feshanch3
    за 2-3 дни мали ше излети през прозореца пича ако и заговори така чакаш поне 2 месеца знам малку е гадно ама бии рачна до тогава и като се опзнаете се започва СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС :P

cekokn Точно заради това че мога да излетя през прозореца отбягвам темата Секс
    Целият
    Свят в
    Краката на

Цитирай Първоначално написано от gazarcho
    cekokn Точно заради това че мога да излетя през прозореца отбягвам темата Секс
    ем да де това се опитвам да кажа исчакаи 2 месеца и си поговорете ако като я питаш почне да мисли многу и да се притеснява значи го иска и номера с филмчето :P :P и после разказваш тук аз моита докат я навия 4 месеца ми отне ана наи накрая се нави и номера с филмчето проработи :P :P сега от 2 месеца почти секи ден го правим само тука имаше едно гафче преди няколко дни и сега няма да можем да го праим до други ден

Ем да се надявам че дотогава ще се е отпуснала и няма да се притеснява както е сега след тва някое хубаво филмче и ако проработи :P ще съм много доволен
    Целият
    Свят в
    Краката на

не забравяи като даде да напишеш какво е станало ше ми е многу интересно дали някои от саветите ми са проработили :P :P

Добре нямаш ядове ще разкаша нека да стигна до там
    Целият
    Свят в
    Краката на

Добре нямаш ядове ще разкаша нека да стигна до там
    +1 :P :P

Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях
    Целият
    Свят в
    Краката на

Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях
    предлагам ти да не се правиш на гъзар, защото даже да е обмисляла да тръгне с теб, ще се откаже щом разбере, че ще е в затвор... както момчетата обичаме да зарибяваме пут*и, така момичетата обичат да бъдат зарибявани, макар и да си имат авери Така че, докато не започнете да ходите недей се кара на никого, че може да объркаш всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си