- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи Секс (сефте)
ти и сега си си глътнал граматиката
Много си прав друже .. пий една каменица двулитровка и отивай при мадамата само хапни някоя дъвчица да не лъхаш на бъчваПървоначално написано от BreakTheWind
Ако те хване бирката няма да ти дреме .. само не се оливай !
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
е братле ти си мазохист ! 1 годинаПървоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
да кара на рачна ?!
![]()
тои ше истрещи ве
![]()
до автора: пич чакаш 2 месеца мах 3 и ако сте сериозни и се обичате поговорете тя ше се навие предлагам ти значи казваш и "хаиде да гледаме филмче в нас" примерно отивате в вас лягате си ла леглото и пускаш някои романтичен филм тя се растапя почвате да се целувате и т.н аз така напраих за 1-вия пат и работи
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
Тва с в филмчето ми харесва доста хора са казвали че действа![]()
![]()
Трябва да го използвам или по точно да го пробвам
![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Армията !!! ЦСКА 1948 !!!
Както е изтърпял до сега така и ще изтърпи , cekokn, ти имаш ли сериоа първатзна връзка , правил ли си секс въобще та даваш на другите акъл , .сигурно ти се чукаш на вечер , "любов от първо чукване ...Първоначално написано от cekokn
Защо да съм мазохист , ти разбираш ли значението на тази дума.. Към автора :дори да не е година поне едно 6-7 месеца изчакай , за да ви се закрепи връзката , чудя се как може да имаш приятелка като вие сте гаджета от два дена и вече мислиш как да я вкараш в леглото
![]()
.
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
ми да ти кажа не съм от типа 1 вечер то чесно да ти кажа момичето с което съм в момента ми беше парвия сексуален партниор и ходихме 4 месеца преди да го направим и на нея съм и парвия ама ти каза 1 годинаПървоначално написано от FenaNaGei4eto
тоои за една година ше му откасне кожата бе брат! авторе исчакаи 2-3 месеца и номера с филмчето :P :P само гледаи след няколко месеца да няма тема / ПОМАГАИТЕ испуснах сее. има ли шанс за бебче
![]()
![]()
![]()
/
Дано да няма !!!![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Забелязах че и момичето започва да се отпуска и да не е притеснява както беше в началото![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
+ точно такаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !
Първоначално написано от djstyle
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хАхахаПървоначално написано от Ice_b0x
Уби ме :Д:д:Д много правилно ..
относно това да я поканиш у вас да гледате филм съм съгласен, само че филма треа да е някакъв скучен(дето си го гледал и наистина знаеш, че е скучен), та да и доскучее и да си топнеш чопа... но това съм го изпробвал само с курвички, така че не мога да ти кажа как ще се получи при свястно, затова най-добре ще е романтичен да пробваш, пък ако не се получи се пробвай следващия път със скучен/отегчаващ филм![]()
Ако и това не проработи не се отчайвай, ще има и други пъти... Също ще е добре да и предложиш... това ще улесни до максимум нещата със секса, та ако ходите изчакай 2-3 дни и ако всичко е добре я извикай у вас да си поговорите за нещо(така и кажи) и й кажи, че след като ходите и се обичате е нормално да правите онова нещо, но ако тя не иска не е проблем за теб и такива(бъди деликатен
... в най-добрия случай тя ще ти се нахвърли, а в най-лошия ще каже, че й трябва време
)
Що бе майна ?Първоначално написано от djstyle
Първоначално написано от feshanch3
Все още не говоря за секс не изкам да ме мисли за някав който ходи с нея само да я наебе и да изчезне а и ходим от 4 дена !!!![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Един важен съвет... Спри да подкрепяш "ЦСКА"Хахах... Шегата на страна... Не прочетох всички коментари, но от последните виждам, че нещата са потръгнали
Мое мнение е да не бързаш със секса... Всичко с времето си
Първо се опознайте и т.н. ии... Ще усетиш момента (: А... И не и разказвай за мизериите който си правил по време/преди/след мачове
Няма да има хубав ефект ;D Просто бъди себе си и се дръж добре с нея
![]()
Поздрави от Варна (:
ЦСКА ДО ГРОБ а иначе когато съм с момичето съвсем изклучвам холиганските прояви по мачовете и гледам да питам разни работи какво обича да прави кви филми гледа и тем подобни![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
за 2-3 дниПървоначално написано от feshanch3
мали ше излети през прозореца пича ако и заговори така
![]()
чакаш поне 2 месеца
знам малку е гадно
ама бии рачна до тогава
и като се опзнаете се започва СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС
:P
![]()
![]()
cekokn Точно заради това че мога да излетя през прозореца отбягвам темата Секс![]()
Целият
Свят в
Краката на
ем да де това се опитвам да кажа исчакаи 2 месеца и си поговорете ако като я питаш почне да мисли многу и да се притеснява значи го иска и номера с филмчето :P :P и после разказваш тукПървоначално написано от gazarcho
аз моита докат я навия 4 месеца ми отне
ана наи накрая се нави и номера с филмчето проработи :P :P сега от 2 месеца почти секи ден го правим само тука имаше едно гафче преди няколко дни и сега няма да можем да го праим до други ден
![]()
![]()
![]()
Ем да се надявам че дотогава ще се е отпуснала и няма да се притеснява както е сега след тва някое хубаво филмче и ако проработи :P![]()
![]()
![]()
ще съм много доволен
![]()
Целият
Свят в
Краката на
не забравяи като даде да напишеш какво е станало![]()
ше ми е многу интересно дали някои от саветите ми са проработили :P :P
![]()
![]()
Добре нямаш ядове ще разкаша нека да стигна до там![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
+1Първоначално написано от gazarcho
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
предлагам ти да не се правиш на гъзар, защото даже да е обмисляла да тръгне с теб, ще се откаже щом разбере, че ще е в затвор... както момчетата обичаме да зарибяваме пут*и, така момичетата обичат да бъдат зарибявани, макар и да си имат авериПървоначално написано от gazarcho
Така че, докато не започнете да ходите недей се кара на никого, че може да объркаш всичко
![]()