- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи Секс (сефте)
+1 но ако вече ходите и я пипне с пръст му счупи главата на 10 места ако искаш помощ ще доида и аз че не съм се бил от доста одавна а си падам по грубите мажки збиванияПървоначално написано от feshanch3
хаха
ако ше ббиеш някои званни няма значение от кои град си ше доида
не се шегувам!!
feshanch3 Ние ходим от около 6/7 дена!!!
cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Армията !!! ЦСКА 1948 !!!
ама аз не искам да ти помагам като цяло а просто искам да сстане бояПървоначално написано от gazarcho
![]()
разбираш ли на мен не ми е за помоща толкоз колкото да счупя кокалчетата на някои
:P
![]()
не съм забелязал товаИ все пак не бъди някаква откачалка, дай и свобода и тя има право да говори с момчета
Вече ако видиш, че нещата отиват в друга посока тогава се намеси
Със сигурност ще трябва да я следиш изкъсо, защото все още ходите от малко дни и е много вероятно да се разколебае
Гледай да си възможно най-много време с нея и така ще получиш бонус точки
![]()
забравих да кажа че и аз съм фен на ЦСКА до ГРОБ!Първоначално написано от cekokn
но нямам възможност да ходя по мачовете им
![]()
но иначв ЦСКА завинаги!
![]()
Автора на темата питаше за съвети..хмм..всичко добре освен това, че човека разказва на напълно непознати хора живота си. Човек, нямаш ли приятелчета да им разказваш на тях тия неща..( това не го тълкувай като заяждане а като съветче)
Keorai Имам приятели ама те имат друго виждане и биха се измяли на това което им разказвам и просто немога да разчитам на тях![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Ами тогава защо ги наричаш приятели ? Аз оставам с впечатлението, че хората от форума са ти по-близки от "приятелите ти"![]()
keorai не го считай като заяждане, но ако забелязваш форумчето е затова...![]()
Keorai : Водят се приятели ама може да се каже че неги считам за такива
feshanch3 : Напълно вярно![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
авторе та не ми отговори на вапроса ако стане боичето ше ме викнеш нали![]()
![]()
Ceko искаш ли едно дуелче така , най-приятелско :P :P да ти покажа уменияПървоначално написано от cekokn
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
[quote="feshanch3"]Казвам ти го от личен опит:Ако нямаш основателна причина недей да се биешПървоначално написано от gazarcho
![]()
1.Момичето ще се панира многои ще се упаши
2.Побоите не са най-доброто решение![]()
3.Можеш да направиш погрешно (лошо) впечатление на момичето![]()
УСПЕХ и дано всичко мине добре![]()
момичето бива ли си го![]()
![]()
ако си заслужава...чакай там месец два три ...ще стане раотата
ама ако те испочупя няма да се сардишПървоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
![]()
Първоначално написано от cekokn
Cekokn То било по лесно от колкото си го представях а с филма несъм пробвал просто и момичето ми беше готово![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Хахаах на 15 и си девствен? Как може, ти си изрод, не си нормален.Първоначално написано от gazarcho
![]()
Не пич, стегни се. Бахти и странното е вече 15 годишни да се чувстват смешно, щото не са ебали.
kvo be da ne bi da ste spali zaednoПървоначално написано от gazarcho
a ?
Cekokn : Да![]()
![]()
![]()
Rebirthing : С момичето съм близо месец и за и за ся си немаме никви проблеми нито караници нито нищо![]()
![]()
![]()
Целият
Свят в
Краката на
Аз пък винаги разправям това как са ме били или аз съм се бил , тъй като го правя по цял ден![]()
авторе и са кво кеф вече не си девствен![]()
а ?
![]()
аи честито ти преди ми беше обещал ако стане да разкажеш така че слушам ? ако не искаш тук ме добави в скаип sexy_killer_kn
инт ми е просто как е минало някои да не си помисли нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()