.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от feshanch3
    Цитирай Първоначално написано от gazarcho
    Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях
    предлагам ти да не се правиш на гъзар, защото даже да е обмисляла да тръгне с теб, ще се откаже щом разбере, че ще е в затвор... както момчетата обичаме да зарибяваме пут*и, така момичетата обичат да бъдат зарибявани, макар и да си имат авери Така че, докато не започнете да ходите недей се кара на никого, че може да объркаш всичко
    +1 но ако вече ходите и я пипне с пръст му счупи главата на 10 места ако искаш помощ ще доида и аз че не съм се бил от доста одавна а си падам по грубите мажки збивания хаха ако ше ббиеш някои званни няма значение от кои град си ше доида не се шегувам!!

feshanch3 Ние ходим от около 6/7 дена !!!
    cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам
    Целият
    Свят в
    Краката на
    Армията !!! ЦСКА 1948 !!!

cekokn Няма нужда да ми помагаш от 6 годишен съм във сектор "Г" а сега съм на 15 и вече две години ходя сам по мачове и съм натрупал достатачно опит да се справя сам
    ама аз не искам да ти помагам като цяло а просто искам да сстане боя разбираш ли на мен не ми е за помоща толкоз колкото да счупя кокалчетата на някои :P

не съм забелязал това И все пак не бъди някаква откачалка, дай и свобода и тя има право да говори с момчета Вече ако видиш, че нещата отиват в друга посока тогава се намеси Със сигурност ще трябва да я следиш изкъсо, защото все още ходите от малко дни и е много вероятно да се разколебае Гледай да си възможно най-много време с нея и така ще получиш бонус точки

Цитирай Първоначално написано от cekokn
    ама аз не искам да ти помагам като цяло а просто искам да сстане боя разбираш ли на мен не ми е за помоща толкоз колкото да счупя кокалчетата на някои :P
    забравих да кажа че и аз съм фен на ЦСКА до ГРОБ! но нямам възможност да ходя по мачовете им но иначв ЦСКА завинаги!

Автора на темата питаше за съвети..хмм..всичко добре освен това, че човека разказва на напълно непознати хора живота си. Човек, нямаш ли приятелчета да им разказваш на тях тия неща..( това не го тълкувай като заяждане а като съветче )

Keorai Имам приятели ама те имат друго виждане и биха се измяли на това което им разказвам и просто немога да разчитам на тях
    Целият
    Свят в
    Краката на

Ами тогава защо ги наричаш приятели ? Аз оставам с впечатлението, че хората от форума са ти по-близки от "приятелите ти"

keorai не го считай като заяждане, но ако забелязваш форумчето е затова...

Keorai : Водят се приятели ама може да се каже че неги считам за такива
    feshanch3 : Напълно вярно
    Целият
    Свят в
    Краката на

авторе та не ми отговори на вапроса ако стане боичето ше ме викнеш нали

Ceko искаш ли едно дуелче така , най-приятелско :P :P да ти покажа умения
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Голям фен Аватара на smilelady
    [quote="feshanch3"]
    Абе след днешното излизане забелязах че доста момчета се заглеждат по момичето ми и нема да се разбера с тях
    Казвам ти го от личен опит:Ако нямаш основателна причина недей да се биеш
    1.Момичето ще се панира много и ще се упаши
    2.Побоите не са най-доброто решение
    3.Можеш да направиш погрешно (лошо) впечатление на момичето

УСПЕХ и дано всичко мине добре

момичето бива ли си го
    ако си заслужава...чакай там месец два три ...ще стане раотата

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от FenaNaGei4eto
    Ceko искаш ли едно дуелче така , най-приятелско :P :P да ти покажа умения
    ама ако те испочупя няма да се сардиш

Cekokn То било по лесно от колкото си го представях а с филма несъм пробвал просто и момичето ми беше готово
    Целият
    Свят в
    Краката на

Re: Първи Секс (сефте)

Здравейте ! Може би ще се исмеете когато прочетете това ама реших да потърся съвет тук ! На 15 съм и все още несъм правил секс защото съм срамежлив дори когато излзиам с момичета незнам защо ама имам чуството че съм си глътнал граматикат и бих изкал да попитам какво да направя когато съм с момичето ! Предварително Благодаря !
    Хахаах на 15 и си девствен? Как може, ти си изрод, не си нормален. Не пич, стегни се. Бахти и странното е вече 15 годишни да се чувстват смешно, щото не са ебали.

Cekokn То било по лесно от колкото си го представях а с филма несъм пробвал просто и момичето ми беше готово
    kvo be da ne bi da ste spali zaedno a ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако ходиш с момичето само за да я оправиш направо я съжалявам . По-принцип всичко идва с времето си, като срещнеш някоя с която се харесвате взаимно нещата потръгват гладко от само себе си.

Cekokn : Да
    Rebirthing : С момичето съм близо месец и за и за ся си немаме никви проблеми нито караници нито нищо
    Целият
    Свят в
    Краката на

Аз пък винаги разправям това как са ме били или аз съм се бил , тъй като го правя по цял ден

Бъди себе си и говорете на теми,които няма да отекчат и двама ви

авторе и са кво кеф вече не си девствен а ? аи честито ти преди ми беше обещал ако стане да разкажеш така че слушам ? ако не искаш тук ме добави в скаип sexy_killer_kn инт ми е просто как е минало някои да не си помисли нещо :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си