- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложете!!!
Имам голямо желание да си направя къса прическа 3 номер, но с лентички.Нещо от този тип: http://www.carling.com/image/156/200...Разбира се няма да закачам веждата си като този футболист.Ще оценя много и ще се радвам на мненията ви по този въпрос.Според вас готино ли ще е?
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Ами на мен НЕ ми харесва, но щом смяташ че е готино и на теб ти харесва...Не виждам какъв е проблема?![]()
Исглежда ми селско.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Търся повече мнения!!!
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Не
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Тва си е твоята коса. Не виждам защо търсиш одобрение във форум. Ако теб те кефи - действай! Пък и дори да не ти хареса, ти си момче.. до месец, най-много два, няма да има и следа от тези лентички, така че.. Do it!![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Не ми харесва, но да не ти пука... Щом на тебе ти харесва, направи си такава прическа :P
Не ми харесва. Тия чертички са ми отвратителни.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Абе като ти харесва какво питаш хората?Ако те кефи и ти отива защо не?Инъче не изглежда много добре,но ти си решаваш.
Ужаас.Страшно грозно и селско ми изглежда.Попринцип никога не съм харесвала мъжките "прически".Твърдо съм против тях.Но, щом ти харесва ........................![]()
Big or small, lies are lies!
ъъм... нещо не ми харесва но ти си знаеш
Ъмм начии виж на всеки му стои различно.!
Попринцип не ми харесва, но на теб може да ти отива..! Щом си решил направи си я..Пък и това не е нещо, което ще ти остане за вечно.. =)) Тей че спох.. =)
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
и на мен ми изглежда селско, ноо щом си решил, защо за Бога питаш хората в някъв форум?!?!?!?![]()
Не мисля,че е толкова зле както всички го изтъквате, но разбира се мнението на всеки е важноИначе на мен ми харесва
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!