- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момчетата
Интересува ме когато правите секс колко минути издържате -преблизително???
Много зависи от партньорката, позата, от тва кога съм го правил за последно и т.н.
Да кажем средно между 15 и 35-40 мин.
Ами примерно почти всеки ден да си го правилнормално ли е всеки път да свършва за по 2-3 минути???
Е 2-3 минути е супер кратко. И да го правя всеки ден, ще издържа поне 15. Пробвайте да смените позата или по-кратка любовна игра.
На колко е пича?
ами кво да ти кажа то няма любовна игра щот става по лошоами на 22 е и еот мн мн време с мен. В началото беше нормално по 20-30 минути но с течение на времето стана така
![]()
В почти всеки секс магазин продават т. нар. Спрей за задържане, който обезчувствява члена до някаква степен и забавя еякулацията. Мисля, че има и подобни хапчета в аптеките. Ако искате пробвайте този метод. И няма да е зле да измислите начин да си разнообразите секса, явно нещо не е наред.
И при втори и трети път ли свършва толкова бързо?
ами всичко сме пробвали няма смисъл от тез средства безнадежни саами 2рия път е малко по добре 15 минути и 3тия някъде 30 това е нормално, но 1вия е прекаледно кратко . По някога се чудя дали е в мен причината понеже имам и други забелязвания не е само при него
![]()
Не знам, може и ти да имаш "известна вина".На мен в такива случаи 1 бира малко преди секса ми действа достатъчно добре и ме отпуска.
![]()
ахха да вземе да ми запи по време на половия акт![]()
![]()
![]()
е ще се справя де няма да заспии :P :P :P :P :P ще му приложа някой женски номерцаа и готово![]()
![]()
и аз имам едни забелязвания
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Или ти си много добра или той е много бърз![]()
Именно . Аз от името на моя пишаПървоначално написано от DarkTemplar
Изкарва и повече, ама аз принципно му врънкам да свършва по-бързо, че по някое време ми става много досадно и ми се вие свят
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да намали чекиите....Първоначално написано от annayordanova
Много.аз моя съм го обучила.Ако много време не сме се виждали първият ни тек трае към 10 минути, но следващите се увеличават
до към 40-50 минути сме го правили
Това ми е най-любимото
![]()
не прави!!!!!!!Първоначално написано от DjPiRgOs
максимално маи беше към час и половина ( преди това ползваше противозачатъчни ,нодоиде ден сложих презерватив)
минимално към 10 минути
Абе те учените казват, че секс над 1 минута е нормален секс, вие тука се оплаквате от 10-20. При мен е зависи колко съм възбуден и колко е била любовната игра... имало е случаи от 6-7 мушкания, но средно по 15-20 минутиИмало е и по-дълги, но са ми били досега рядкост
![]()
Да ти имам проблемите на приятеля ти.
Аз също съм на 22 и не само, че не се възбуждам лесно ами и мога доста часове без да свършвам, по време на секс. И тва ми играе лош ташак, предпочитам да съм на мястото на гаджето си, той поне явно се дърви бая и лесно.
Да най вече с часове не можеш да свършваш ///Първоначално написано от JakesInsanity
Еми наскоро го правихме за пръв път с приятелката ми и издържах към 10-15 минути.По-големите ми приятели, които си водят редовен полов живот са ми казвали, че издържат по 30-40 минути, а когато пият преди това дори повече от час.
Ами аз се сещам за 2 неща... Едното е, че го караш да се превъзбуди - бързо свършване. Другото е, че може би просто иска да си прави кефа на себе си и тва е ... Тва са само предположения.
Също така, рядкото правене на секс или рядкото мастурбиране също води до бърза възбуда и още по-бърза еякулация.
Ако правите секс всеки ден и всеки път е така, е ще трябва да свикнеш и да правите по 2-3-5 текаПо принцип нормалния полов акт трае около 7 минути... Вместо да бъдеш капризна, опитай се да му бъдеш в подкрепа...
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
да съм казала нещо,че да ми казваш капризна просто ме интересува повечето момчета как са имат ли такива проблеми и т.н. и винаги го подкрепяямм!1! а ако мислиш ,че се разминавам с 1 тек .....
Няма такива викаш 1 тек ... ей да го ева ... жената си иска своето и това е :ДПървоначално написано от annayordanova