Здравейте аз съм просто едно момиче от Плевен влюбено до полуда в едно момче...аз съм на 13 ,той на 14...един от приятелите му ми каза че не би тръгнал с по-малка (не че е от значение но...) и така...аз го харесвам от миналия месец още докато бяхме на училище и нали си го гледах през прозореца...намерих му скайпа и до сега постоянно си чатим,проблема е че почти винаги аз му пиша първа...когато се видим наживо си казваме здравей здрасти и се гледаме ,ноо нищо повече.Всичките ми приятелки са на мнение че и той ме харесва даже и аз самата...лепим си лепенки една върху друга един път го видях как ме гледаше от храстите (беше ме проследил) постоянно се гледаме ноо наживо не си казваме нищо повече от здр...по скайпа е мил,като го питам примерно как си той казва добре а ти,аз му намеквам че го хар(или поне така си мисля)...мислех да се правя на недостъпна и да не му пиша но не мога...искам да ви попитам според вас харесва ли ме , дайте някое съветче как да го впечатля...моля ви имаме ли шанс заедно ?