лесно е да се казва отсрани,но тези които свалят най-добре знаят и то не някакви си 4-5 кг да имах да свалиш като майка ми имала 2 -3 кг
да сваля 2- 3 все едноп ще са празник за мен ...за 1 месец свалих 17
кг с нечовешки глад на нищо само първата семдица ябълки от там нататък бях по цял дне на училище и кафета само и цигари и от понелденик до неделя фитнес ...момчетата и инктруктора се чудеха ще кажеш тренирам за републиканско подготовка.... в началото умирах на степера готова да падна ,но с течение свикнах и да свалих 17 кг и се озовах след месец и 3 дена преди да отида на поредната тренировка в болницата за операция ...тогава вече бях спряла от две седмици три всякакъв плод ...нашите,които са ми казвали айде айде хващай се айдеее... накрая казваха ето купили сме ти полодове яж
а аз хапнах половин греифрут и ми стана мн тежко ,а като се замислех преди и да ям нещо и грейфрута за десерт бих хапнала и така се стигна до повръщанията и лимоните,които ядях по 2-3 накрая за сваляне ,ми изтъниха червата до макс и така сега шпия хапчета за корем ... сега месеци след операцията задържам свалените 17 кг и от понедленик започвам пак ...местя се в шумен за да уча ,което е хъс за последната промяна за връщането ми зимата ,но разбрах най-важното за да задържаш едни килогхрами това е храненето и най-важното да не се прекалява ...от 1 година ще стане на 28 септември не съм яла сладки изделия ,тестяно,но не можах да спра газираното ,а и казват ,че се пълнеело ,но съм против ,защото издува стомаха и създава чувство на ситост ...но най-важното се оказа и спортуването дори с намаляне на храната и спорт ще свалиш макар и по-бавно ,но ще има ефект ....аз не съм от тези хора предпочитам тормоза до край ...така,че докато си малка се вземай в ръце нз на колко си ..но започвай от сега аз късно се усетих ,но сега съм радостна още малко ми остана.