Здравейте,
Аз също имам проблем.От няколко дни между гърдите на дясната гърда от ляво когато с еобръщам на дясно ме боли със остри болки.Не съм казала на родителите си,защото не искам да ги притесня.Моля,давайте ми съвети или нещо,което сте преживяли!!!
Отиди на лекар..
Нищо,че не схванах добре
за какво иде реч ...
Но всъщност това какво общо има
с раздел "Любов" ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За неща, които може да се окажат фатални /никога не знаеш какво ще излезе ако не обърнеш внимание/ се ходи определено на доктор.Но първо кажи на ваште![]()
Анкетата като че ли е малко безмислена...
А и какво общо има това с любовта?
по темата: Отиди на лекар.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Циците и любовт са пряко свързани!!!!!
Иначе.. не знам какво прочетох..
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
А смяташ ли, че ако недай си боже стане нещо с теб (мноого по-лошо от това) няма да ги притесниш?
Анкетата ме уби. Цялата тема ме уби. Мъртва съм.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Еми да.
Който има гърди, той страда.
Няма как да се изразя по-точно. ;DПървоначално написано от Lancelot
Can It All Be So Simple ?
Мхм.. страхотно изказване.. на бабата на сина й брата на лелята на приятеля му, че на неговата майка на братовчедка му.. Изказването ти е подобно.. Иначе до колкото разбрах (или до колкото може да се разбере) те боли.. тоест чичо Доктор те чака.. ние тук не можем да гадаем .. така че действай.. и кажи на вашите, защото после притесненията ще са много по-големи и ще си имаш ядове мацка.. Така че, гУд лЪк..![]()
неразбрахте ли че темата е фейк![]()