- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- The Vampire Diaries
Дневниците на вампира започна и вече го има в замунда!
Който не е гледал сериала е изпуснал много! препоръчвам го на всички .. приятно гледане!![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Нищо не съм изпуснала и темата не е за тук![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Темата въобще не е за тук!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ааааа темата може да не е за тук, но съм ти много благодарна-съвсем забравих кога започва 2ри сезонннннн
![]()
![]()
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Вече има субтитри- до сега го гледах![]()
може да не е за тук но мн ми харесва този филмммммммммммммммммммммм ммммммм![]()
наисина не е за тук, но аз ОБОЖАВАММ тояя сериал, изгледах серията вчера ииище е УНИКАЛЕНН и втория сезоннн ..!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е един от любимите ми сериали!Невероятен старт на втори сезон бих казала![]()
ами самите истории са интересни. на мен лично ми харесват само поредицата ЗДРАЧ ии Дневниците на Вампира, другите вампирски бълвочи са плна глупост, просто блед опит за книга, в сравнение с тези две поредици.. <3
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Има си ФЕН-тема в "Музика и ТВ".![]()
The Vampire Diaries / Вампирът Диария
Who's next!
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
![]()
![]()
![]()
Само Здрач![]()
Темата не е за тук, пък и нито тъпият Тфилихт, нито тъпият СЕРИал успяха да ме спечелят. Вампири suck.
Saatana! Vittu! Perkele!
Първоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
![]()