- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Slipknot, Tokio hotel, AC/DC или MetallicA?
Metallica![]()
Защо сравняваш точно тези групи? Най-малкото те са от различни стилове. Какво общо има ТХ с ДиСи например..
Иначе избирам Металика - неповторима група, нямат слаб албум.
От изброените най-много слушам Metallica и Ac/Dc
На Slipknot имам 2 песни, а Tokio Hotel не ги слушам
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Slipknot, AC/DC и ранните творби на Metallica (като Master Of Puppets - велика песен), а Tokio Hotel...
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
това не знам как го решиПървоначално написано от MidnightTornado
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Къде слагате боговете металика и ДС до тея педалчета токио хотел ?
ваУ рокс
Grell
Металика,естествено!
Металика 4евър!!!
Тая тема още ли е на първа страница беКак може да ги сравнявате...Иначе по темата AC/DC forewaaa
![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
От тези 4 групи AC/DC.
На Slipknot и Металика ми харесват някои песни.
Tokio Hotel - стилът им ( да се правят на педалчета) никак не ми харесва, тях въобще не ги слушам.
Това са групи,които въобще немогат да се сравняват. От какъв зор сравняваш Tokio Motel с Металика и ДиСи...Те въобще немогат да се сравняват. Да не говорим колко общо имат Токио Мотела с Slipknot.
Мотелците на заслужават името им да се слага до иметата на такива групи. Нищо лично.![]()
От Металика,Slipknot и /ДиСи...Съм 100% за AC/DC.Чисти богове са...убедих се още повече в това,след като ги видях на живо. Голяма фенка съм.
Вече 4 !!!Първоначално написано от xoxi
![]()
Bitch! >.<![]()
Еми честно казано не виждам почти нищо общо между 4те групи като изключим Металика/АСDC и все пак избирам Slipknot.
Само аз ли си мислех, че вокала на Мотела е жена !?Това същество даже и на момиче не мяза.. Както и да е, аз съм за ДиСи и Слипкнот.. Металика също са добри.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..