- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЛАГОДАРЕН/НА СЪМ , ЧЕ..
Много съм благодарен на DJ-a вчера... още ме болят ушите..
Благодарна съм, че Господ ме изправя пред множество обрати и ми дава възможност да вкуся от всички страни на тортата, без да загубя себе си (въпреки, че често мисля, че е станало така).
Благодарна съм на хората, които ме търпят и обичат, въпреки ужасния ми, сложен и студен характер. Особено на семейството ми!
Благодарна съм на хората, които са ме наранявали, защото са ми предали някои невероятни уроци - "как да не постъпваме с другите".
Благодарна съм на хората, които са ме превъзнасяли или пък унижавали, защото са ме научили, че никоя крайнст не е правилна. Научили са ме на обективност и баланс.
Благодарна съм на малкото хора, които не са ме допуснали до себе си, защото са вкарали доза мистицизъм и романтика в живота ми.
Благодарна съм на хората, които са ме допуснали до себе си, защото са ми дали възможност да разбера повече за човешката същност и да открия, че не красотите, а недостатъците ни правят различни и истински.
Благодарна съм за всичко...
all day... all night... what the fuck?!
Благодарна съм за всичко. За всяка една част на живота съм благодарна, за всяко едно негово проявление. За всичко около мен, за всички около мен.
Темата не ми харесва.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Благодарна съм :
-за това , че аз и всички мои близки сме живи и здрави.
-на любимото момче , че ми показа какво значи истинска любов и всеотдайност.
-на семейството ми , че винаги се е грижило за мен и ми е помагало както може.
-на всеки човек , който ме е накарал да се замисля за нещо в живота си и по този начин ме е научил на нещо.
-на хората , които правят стойностна музика.
-на всички , които запазват доброто в себе си и ми вдъхват моята си надежда за едно по-добро.
-и на приятелите си , че все пак не забравят за мен.
Благодаря на моята любов,
- за всяка усмивка, която ми е подарил
- за всяко "Обичам те."
- за това, че ме накара отново да се чувствам жива
- да позная любовта
Благодаря на приятелите си,
- че са ми приятели
- че не ме оставиха и в най-трудния момент
- нито пък когато се държах злобно, егоистично и гадно
- че ме разбират
Благодаря на родителите си,
- че изтърпяват всеки мой изблик
- че са толкова толерантни
- че ми показаха колко много всъщност знача за тях
И благодаря на всички ви,
- че ви има
- че сте тук с мен
- за смеха, прегрътките и обичта
- за това, че сте зад мен дори като греша
- за това, че не се предадохте, когато аз се
- че сте живи и здрави
Моят стимул за живот - хората, които "задържаха главата ми над водата".
Благодаря на Господ, че ме дари със СЕМЕЙСТВО като вас!
the naughty look. <3
Благодарна съм, че един човек най-накрая е добре и е щастлив![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Благодаря,че:
1.Имам такива прекрасни родители,които са и родители,и приятели и винаги са до мен,обичат ме и ме подкрепят и помагат
2.Открих човекът,който ме кара да се усмихвам,дори,когато ми се плаче и превръща нощите ми в дни и ме дарява с цялата обич на света
3.Имам малко,НО стойностни приятели,които винаги са до мен
4.Мога да се усмихвам,да обичам,да помагам и да правя всичко,което ме прави щастлива
5.И не на последно място благодаря,че все още няма 3-та световна и,че са измислили чалгата![]()
![]()
(С последното загубих аудиторията,знам
)
ПС:Благодарна съм за още толкова много неща,но няма да ми стигне нито мястото,нито времето да ги напиша...Просто трябва да сме благодарни за всичко,което имаме и да гледаме по-позитивно на света,без да се оплакваме за най-малкото![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
0хх.. за много неща съм благодарен.. Благодарен съм си затова, че съм перфектен и по-добър от другите във всяко едно отношение!Благодаря си, че ме има!
![]()
![]()
Е аз не съм било част от нея,тъй че бъди спокойно. ^^Първоначално написано от PyCoKoCkA93
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Благодарен съм за много неща. Най-вече, че всички около мен са живи и здрави. Сега ако ме пуснат и на ЦСКА - Порто ще съм още по благодарен![]()
Благодарна съм,че имам добри родители,които са живи и здрави .
Благодарна съм,че аз самата съм жива и здрава .
Благодарна съм,че съм жена.
Благодарна съм,че имам добри приятели.
Благодарна съм на Бог, за живота,който ми е дал .
Благодарнa съм, че чувам!
Благодарнa съм, че виждам!
Благодарнa съм, че ходя!
Мисля,че може и още неща да има , но в момента не мога да се сетя .
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Благодарен съм ,че има интернет и мога да напиша за какво съм благодарен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Инетересна тема Деси![]()
Еми окей аз съм благодарен че : Имам родители които ме обичат и подкрепят независимо от всичко. Че макар и малцина има хора които мога да нарека приятели и, знам че мога да разчитам на тях. Благодарен съм, че съм здрав ;д (щото без здравето за къде сме оО) . Благодарен съм всеки път когато слънцето ме топли с лъчите си. И много много други неща, но ще спра до тук ;д
хмм .. със сигурност ще изпусна нещо, но това, за което в момента се сещам е:
Благодарна съм, че аз, приятелите и родителите ми сме живи и здрави!
Благодаря на приятелите си (макар и да се броят на пръсти) за:
- това, че ме обичат и държат на мен!
- това, че с тях съм преживяла незабравими моменти на щастие!
- това, че винаги, когато имам нужда са до мен!
- това, че са ИСТИНСКИ приятели!
Благодаря на родителите си:
- че ме обичат!
- че са ме възпитали добре и са ме научили на много неща!
- че са търпеливи към мен и се отнасят с разбиране!
- че са до мен!
Благодарна съм на един специален човек, че ме обича, държи на мен и ме прави безкрайно щастлива!
Благодарна съм, че въпреки всичката простотия, която съм видяла съм преживяла всичко и не съм се отказала от истинските хора!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
благодарен съм,че
-ме има на този свят
-всички ме мразят и така ми дават стимул за всичко
-нашите ме пуснаха да живея сам на 14
-нямам пари,с които да задоволя всичко което искам
-всички хубави песни
-това,че не мога да пея
-това,че никой няма да е перфектен,освен аз
-двете ми най-големи грешки
-красотата, която притежавам всички така обичат
-не съм висок
не се изказвай неподготвен,прасе
Благодарна съм, че
-съм жива
-неска не си строших главата
-и без грим мога да изляза на улицата и да не уплаша никого
-приятелите ми са точни
-сичко си ми е в ред
tell me what i wanna hear . .
Оправи ми настроението тая тема...
Благодарен съм на първо място за родителите си и за това, което имам в главата. Според някои критерии може и да не е много, но е точно това, което искам.
Temet Nosce
벨야카
Благодарна съм, че имам добри родители, които са ме възпитали подобаващо. Благодарна съм за това, че са живи и здрави и се надявам и занапред да е така![]()
Благодарна съм, че имам човек до себе си който е искрен и нижене с мен и ме обича страшно много (както и аз него).
Благодарна съм на хорака, които винаги са били до мен и са ме подкрепяли за всичко, независимо колко пъти съм грешала - показвали са ми верния път.
Благодарна съм, че имам живота, който водя в момента - почти никога не съм била лишавана от нищо, имам си страхотни родители и изобщо съм отгледана в добра среда.
Благодарна съм и за кофтито неща, които са ми се случвали и ще ми се случат и занапред, защото е неизбежно и защото знам, че всяко зло е за добро. Случайни неща няма и всичко се случва, за да си извадя някаква поука от него и да поправя грешките си и да не ги допускам занапред![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Благодарна съм, че семейството ми е живо и здраво.
Благодарна съм, че все още са останали добри хора.
Благодарна съм на Господ.
Благодарна съм, че имам покрив над главата си.
Благодарна съм, че научих много неща от живота.
Хора много , Човеци малко !
Благодарна съм, че съм жива и здрава и че имам прекрасни приятели, които ме обичат и подкрепят и не се отказват при мен въпреки грешките ми ..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Благодарна съм че животът ми ме нау4и да мисля трезво, да бъда винаги себе си независимо от ситуацията.
Благодарна съм 4е съм такава каквато съм.
И накрая но не на последно място съм благодарна 4е до себе си имам 4ожек които би напражил жси4ко за мен
i am a superwoman
Не е тайна, истина си е.
Благодарен съм, че не съм дебел, нито прекалено грозен.
Благодарен съм, че имам страхотни баба и дядо.
Благодарен съм, че познавам толкова добри хора.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Благодарна съм, че съм жива и здрава, и имам нужната амбиция и възможности да постигна това, което искам. Благодарна съм и че имам това, от което имам нужда в момента; че винаги съм получавала обич, подкрепа и разбиране в трудни моменти, и че е имало кой да вярва в мен тогава, когато дори аз самата не съм вярвала в себе си и във възможностите си. Благодарна съм за страхотните си приятели, че имам такъв прекрасен баща и чудесни баба и дядо, които са ми живи и здрави, и ми помагат, с каквото могат.
благодарен съм на комунизма !
GTA Stunting