- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- БЛАГОДАРЕН/НА СЪМ , ЧЕ..
Благодарен съм че съм мъж!
Благодарен съм че не съм жена!
Благодарен съм че не съм хемофродит!
Благодарен съм че не съм геЙ!
Благодарен съм че съм това което съм!
Благодарен съм че родителите ми са добре!
Благодарен съм че не сме под турска власт!
Благодарен съм че Тодор Живков вече не е сред живите!
Благодарен съм че дори малко приятелите около мен са верни и може да се разчита на тях !
1.Благодарна съм на родителите си,че са ме създали и са мен отгледали с любов. Благодаря им,че никога не съм била лишавана от нищо и че живея живота,който искам. Благодарна съм им,че са ме възпитали и са ме научили да обичам себе си и околните.
2.Благодаря на майка си,на този прекрасен човек,който е бил до мен 15 години и ме е подкрепяла. Благодаря й за всичко,за любовта,грижите и разбирането. Благодаря й за нейното приятелство. Не мога да живея без нея,не мога дори да си представя живота си без нея.Тя е човекът,когото обичам най-много на този свят.
3.Благодаря за всички успехи в живота си и за хубавите неща,които са ми се случвали.
4. Благодаря се,че имам най-добрите приятели. Хора,които осмислят живота ми,те са до мен и знаят всяка моя мисъл във всеки един момент.
5.Благодаря на Господ,че ми помага и,че ми дава сили да продължа напред!!!
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Благодарна съм за родителите си, най-добрите ми приятели са именно те!
Благодарна съм,че независимо колко лошо е било, винаги изходът за мен е бил добър.
Благодарна съм,че съм здрава.
Благодарна съм,че имам покрив над главата, дрешки в гардероба и хубава храна (колко деца нямат това!)
Благодарна съм,че успях да постигна желаните резултати на изпитите, както след 7-ми, така и след 12-ти клас.,че ме приеха в тъй мечтаната специалност Право!
Благодарна съм за късмета си!
Благодарна съм за шантавия си котарак, без него нищо нямаше да е толкова интересно
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Да добавя още малко:
Благодарен съм, че съм фен на футбола.
Благодарен съм, че съм фен на велик отбор, който ми носи много радост. Благодарен съм, че нападателят на този отбор е българин и редовно ме кара да се гордея с факта, че съм му сънародник.
Първоначално написано от DarkTemplar
+1
идеята е да не казваш "че не съм", по-добре да кажеш "че съм слаб и що годе красив", защото така привличаш тези неща, а иначе привличаш "дебел" и "грозен"Първоначално написано от fenasf
Аз благодарностите си ги пиша в тетрадка. Иначе наистина хубава тема...
Едно само мога да кажа и то е:
Благодарен съм за всичко което имам или ще имам !!!![]()
![]()
Благодарен съм, че имам хора зад мен, които са готови да ми помагат, независимо от обстоятелствата
Благодарен съм, че имам дом
Благодарен съм, че съм това, което съм
Благодарна съм на всеки и всичко , които са ми помогнали да стана това, което съм , да имам това, което имам и да продължавам да вярвам ,че мога да постигна и още и още. Благодарна съм и на тези , които ненавиждам , защото те ми показаха лошата и грозна страна на човешките отношения и как не трябва да се държа никога, те ми помогнаха да стана по - добра поне малко.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Благодарна съм, че всичко с моята приятелка се нареди и сега тя е много щастлива!
Благодарна съм, че имам прекрасна връзка.
Благодарна съм , че сега отивам за риба.
страхотна темакнигата е невероятна! ! !
Моят списък с благодарности е дълъг така че няма да пиша всичкоБлагодарна съм за невероятното си семейство което винаги ме подкрепя, за всички приятели които са винаги настеща, и специално на най-добрите ми приятел и приятелка, които са хората готови да ме хванат винаги когато падна!
Благодарна съм за това че съм здрава, щастлива и много обичана и най-вече за страхотния си живот!
Пожелавам на всички да са вечно здрави, щастливи, усмихнати с високо вдигната глава и обградени от любими хора на които винаги да могат да разчитат! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
За любовта,за любовта и пак за нея !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Че има някой, който ме обича <3
Обичам те, копирвачо!! <3
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Благодарна съм,че ме има.Че го има семейството ми,че преодоляваме проблемите си,че имам сили да се боря,че съм жива и здрава,че са живи и здрави,хората,които са в сърцето ми.Благодарна съм че изживях толлкова прекрасни моменти в краткия ми живот,благодарна съм че срещнах едно голямо мое щастие,благодарна съм,че имам хора,на които мога да разчитам,благодарна съм,че имам в кого и какво да вярвам......благодарна съм за още хиляди неща...не би ми стигнал и целият форум да ги изпиша,затова спирам до тук.Прекрасна тема!
интересна тема, но съм повече от сигурен,че момчето ти не съществуваПървоначално написано от anonimchetou
![]()
Първоначално написано от HandOFDooM
![]()
![]()
Какво маш предвид под това бе?
Момичето даже си е пускало снимки с приятеля си.
и затва си пуска снимки под ъгъл в огледалото - не на мен тия
Какво какво ? Как така момчето ми не съществува и как така снимки под ъгъл и незнам си какво ? Ще ми обясниш ли ? И браво развали хубавата ми тема !!!!![]()
Благодарна съм, че мога сама да реша кога да си тегля ножа![]()
Благодарна съм, че имам напълно свободна воля .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
че живея бе, ахах
Благодарна съм че има добри хора все още и че семейството и приятелите ми са такива,благодарна съм на всички които ме нараняваха и ме направиха това което съм.Благодарна съм на приятеля ми.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Благодарен съм, че имам най-добрия приятел на света, който ми дава кураж, когато ме е страх.
Съвети, когато съм объркан.
Надежда, когато съм отчаян.
Помощ, когато ми е трудно.
Никога не съм вярвал, че може да има такъв човек.
Благодарна съм, че съм жива и че се чувствам жива![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
благодарна съм за това, че имам възможността да живея този пълен с приятни и лоши изненади живот..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..