.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Библиотека

Моля ви помогнете ми незнам какво да направя

Ето какава е работата , значи по миналата година с мойта приятелка си взехме книги обаче на мое име и тя взе една и после се скарахме в края на годината и тя все се правеше и не искаше да ми я върне след това отидохме в различни училища и вьобще не сме се търсили тя каза че я е изгубила . И сега отивам в библиотеката и не искат да ми дадат книгите за ваканцията и искат да заменя тази книга знам че е на моя отговорност ама тая книга е 60 лв откаде да ги взема толкова много , търсих я обаче тя казва че я е изгубила и сега незнам какво да правя ..

Обичам те !

Накарай приятелката ти да потърси малко по - добре .. тази книга не може да се е изпарила все някъде в тях е !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Накарай приятелката ти да потърси малко по - добре .. тази книга не може да се е изпарила все някъде в тях е !
    цяла година й се моля пък и тя се премести и просто няма никакъв начин да я намери

Обичам те !

Мега фен Аватара на ameli
    Тогава да ти ги плати. Тя е виновната, тя носи отговорността
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

за съжаление не вярвам да го направи , тя е от онези безотговорните хора и просто не я инересува нищо

Обичам те !

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    за съжаление не вярвам да го направи , тя е от онези безотговорните хора и просто не я инересува нищо
    Ако родителите ти не знаят им обясни и нека те преценят какво да правят ,ако се наложи ще се обадят на родителите на приятелката ти все пак 60 лв . изобщо не са малко пари .. да бяха 5-6 лв. ОК ,ама 60 лв . на никой не му се дават и то заради някой ,който няма никаква отговорност !!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Говори с родителите на приятелката ти!!!
    Аз ако бях щях да я намеря тази твоя приятелка и с удоволствие щеше да ми даде 60 лв!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си