.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз харесвам момичета който ме обичат такъв какъвто съм,да имат чуство за хумор,да не са лигли и да иска сериозна връзка а не от днес за утре
    >>DjBelev<<

A3 абичам Аналните принцеси

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    такива дет не ме ядосват
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Оби4ам средно високи с 4ерни или кестеняви коси. С нормално телосложение и ръст. С готини , стегнати , средно големи цици , 4увствени , плътни устни и тъмни о4и. А като характер оби4ам да са винаги усмихнати , да носят на базик , да не са надути и капризни , да се радват на малките неща и да не са лицемерни и винаги да ми казват истината в о4ите и по малко да спорят и да се отнасят с уважение към мен.
    аз съм твойто момиче

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    Оби4ам средно високи с 4ерни или кестеняви коси. С нормално телосложение и ръст. С готини , стегнати , средно големи цици , 4увствени , плътни устни и тъмни о4и. А като характер оби4ам да са винаги усмихнати , да носят на базик , да не са надути и капризни , да се радват на малките неща и да не са лицемерни и винаги да ми казват истината в о4ите и по малко да спорят и да се отнасят с уважение към мен.
    аз съм твойто момиче

Мисля че ако търсеше такива като теб щеше да отиде на лъвов мост ...

нищо лично ама така му го сервира ... сега ако и пръстен му поднесеш .. пак казвам нищо лично

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от sarityy
    аз съм твойто момиче

Мисля че ако търсеше такива като теб щеше да отиде на лъвов мост ...

нищо лично ама така му го сервира ... сега ако и пръстен му поднесеш .. пак казвам нищо лично
    хаха .. не бе ти пъкк.. пошегувах сее ..тцтц ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си