- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак точно...
Ситуацията е следната:Влюбен съм лудо в едно момиче
Но за да не се излагам като кифладжия искам преди да и предложа да разбера дали е влюбена в мен
Как точно дa го направя?![]()
попитай я,или пък някоя нейна фр дали те харесва
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
вмомента се излгаш повече![]()
Че ти вече си се изложил, въпрос на време е тя да го разбере и да те отсвири.
С нагласа кученце няма да стигнеш до никъде
А ако искаш да знаеш как - с букет цветя и любовно обяснение. (така излагацията ще е красива поне)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ПФф,постъпи като мъж предложи й в очите,а не питай във форум,как да разбереш дали е "лудо влюбена в теб"![]()
Ами излезте и й кажи за чувствата си..![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Момчето се притеснява. Какво го нападнахте всички.![]()
Зависи от момичето- някои показват по-открито, че те харесват, други не показват изобщо. По-добре действай, иначе няма да разбереш дали те е харесвала. :P
Я кажи какво ще направиш ако някой те цапардоса с подобна информация, без да я очакваш? Няма да му де хвърлиш на раменете, нали?Първоначално написано от unbreakabl3
Dr. Gregory House
А защо си мислиш, че не ми се е случвало..?Първоначално написано от valdesbg
И не е задължително да й казва "Много съм влюбен в теб. Искам да сме заедно." Може в началото да подходи с намеци и да види как ще реагира.. Ако не от нея, няма от къде да разбере. Никой друг не може да му даде отговор..
Унбрейкабъл - можеи да ти се е случвало, не знам. И не това ме интересува.
Аз попитах друго - как ще реагираш на подобна информация, ако не харесваш момчето?
Щото ако го харесваш - квото и да направи нашия в опит да те свали, пак ще му се метнеш на врата.
Нали идеята е ако момичето хипотетично не харесва автора, той да създаде харесване у нея към него и да не се налага тя да го реже, когато той и каже че я харесва?
Dr. Gregory House
Ами нали това казвам. Да излизат, да си изкарат хубаво и евентуално то ще си проличи дали на нея й харесва да е с него.
Пък и да го отреже, какво да се прави.. И такива неща се случват.. Трябва да се научи да приема и загубата..
А как ще реагирам - ще ми стане приятно и ще се опитам по-възможно най-мек начин да му обясня, че не го харесвам по такъв начин, какъвто той мен.
Да де, ще го отрежеш. Ама не щото е грозен или нещо, а щото просто не се е постарал да запали пламъчето у теб. Приятно изкарване =/= харесване.
Идеята ми е да насочим събитията към създаванеи усилване на взаимното харесване, ако изобщо е възможно да съществува межди конкретните.
Ако двамата очеизвадно не си подхождат.. то вярно че няма какво да направим по въпроса. Ама ако не пуснеш фиш 100% няма да спечелиш джакпота.
Капиш?![]()
Dr. Gregory House
Момичетата си споделят доста.Обаче ако питаш нейна приятелка ..тя ще каже и на нея и ще се осереш.Намекни и някак че я харесваш и чакай отговор...но винаги имай в предвид че тя може да няма чувства към теб![]()
Късмет? Няма да ти е нужен![]()
То хубаво, ама ми е много интересно как може НИЕ да насочим събитията.. Това си е негова работа. Все пак не ние се опитваме да се харесаме на момичето..Първоначално написано от valdesbg
Не питай никой, просто се сприятели с нея и така ще видиш какви са ти шансовете, по държанието йАко те е срам вземи й фейсбука или нещо такова и първо 1-2 пъти там си пишете
![]()
Той пита нас, ние отговаряме, той изпълнява съветите, които е сметнал за основателни и стойностни.Първоначално написано от unbreakabl3
А ако може сам да достигне до подобни мисли - значи не би трябвало да пуска темата. Щом я е пуснал значи търси помощ. Ние му я даваме и по този индиректен начин ние насочваме събитиятаЕстествено основната роля е негова, щото той ще извършва действията.
Dr. Gregory House
Ние не можем да ти кажем направи еди-какво си.Сам трябва да прецениш как да подходиш,но преди това я опознай добре.След като започнете да общувате по-често,ще усетиш ако има чувства.Това не може да се крие дълго време.
Прати му писмо в бутилка в морето. Ако ти отговори, значи е влюбен в теб и можеш да предприемаш действия. Ако ли не, продължавай нататък.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Просто я покани да излезетеНЕ бъди като всички срамежливи мъже,които губят толкова шансове,заради тъпия им срам...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
+++++++Първоначално написано от mnogoznaikO
Валдес приятел признавам пишеш много добри коментари,обаче прекаляваш,не се обиждай,обаче ти даваш съвети за 19-30 годишни хора,а автора няма повече от 15 .. той няма да направи никога това което го посаветваш така че ..
В никъв случай не питай приятелката и. Тва е толкова детинско. Момичето ще реши, че си несериозен или страхливец. Пробвай с намеците. Отнема време, ама е най-добрият вариант.
Ти с тази сватбена риза за много НЕизлагащ ли се мислиш?Първоначално написано от mnogoznaikO
Bitch