- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първия път
на 2 септември правих секс за първи път(момиче на 17),започвайки с презерватив,а след това за малък интервал от време без защото момчето не успяваше да ме отвори(нз защо но наистина нищо не се получаваше),та тъй като на другата сутрин бях в огромна паника той ми купи ескапел(въпреки че наистина не свърши в мен,но цяла нощ не бях спала от притеснение дали може да се е случило нещо) и изпих аз хапчето нямах никакви странични ефекти,нито гадене,нито отпадналост нищо,но на два пъти прокървях доста обилно(а и да кажа по време на отварянето имаше доста болка и кръв).И след тази история имам няколко въпроса:
Каква е вероятността да съм бременна?
Това обилно прокървяване дали е било още от химената или някакъв страничен ефект от хапчето(тък като съм чувава че много момичета след първия си път също кървят в продължение на няколко дни)?
Някой който е пил екскапел да сподели мнението си за него?
И дали вече мога да си направя тест за бременност за всеки случей(защото само за това мисля) и ако да кой е най-подходящият според вас?
Ами това е надявам се че някой наистина може да ми помогне ако може без глупави коментари...че не ми е до обиди или шеги.
Благодаря предварително!
Moето мнение:
Вземи прочети важните теми и се поразтърси из форума има хиляди такива теми.Търсачката не е за красота.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Няма как да си бременна, щом не е свършвал в теб и сте се подсигурили с Ескапел. Кръвотечението може да е от самата дефлорация, а и заради нея и Ескапела като нищо може да ти дойде преждевременно. Дишай дълбоко и не се притеснявай.
Най-подходящият е SureCheck, прави се 14 дни след акта.
след толкова притеснения съм ги прочела повярвай...но това е просто изнесена информация, а аз питам за някой който има опит и разбира повече от мен в случея. Благодаря ти DarkTemplar,но четох че има такива и за след седем дни...
Информацията как мислиш,че са я научили хората,като са гледали на карти Таро?
Не се заяждам,но наистина-има Гугъл,има теми по тези въпроси.Защо винаги се пуска тема за такова нещо,като повече главоболия се спестяват,като просто спокойно потърсиш информация,а не трепериш и да чакаш на тепсия да я поднесат?
и аз не искам да се заяждам,но повярвай само аз си знам колко информация съм изчела от този ден до днес,но както и да е не искам да те убеждавам в нещо на което трудно сигурно би повярвала,ако беше на мое място нямаше да отговаряш така(не ти го пожелавам никога)просто исках съвети и отговори от някаккъв личен опит![]()
Ами вече получи 1 съвет от мен, за въпросните тестове и дали има след 7 дни може да попиташ във всяка аптека. Друго има ли?
Била съм на твое място,с малката разлика,че кондомът се беше скъсал и приятелят ми свърши в мен.Пих Ескапел,направих си тест след 2 седмици и всичко беше наред.Повярвай ми,ако продължаваш да се притесняваш и стресираш,утре ще започнеш да имаш симптоми за бременност (често се случва от нерви)-боли те стомахът,повръща ти се и тн.
ами това исках да чуя толкова ли беше трудно, сега наистина ще се опитам да се пооспокоя, защото разбирам,че твоето е било много по- страшно, а ако не ставам супер нахална-какъв тест си направи ти
Винаги съм си правила Sure Check.
Спокойно няма как да си бременна , щом не е свършвал в теб и си пила Ескапел. На мен ми се е налагало да пия и нямах никакви странични ефекти , дойде си ми на време без каквито и да било смущения в цикъла ми, но при всички момичета е различно. За да се успокоиш вземи прочети отново листовката и си направи тест .
благодаря на всички за отговорите това и мисля да направя(да си купя тест),но аз искам да го направя преди датата на която трябва да ми дойде(17.09)а както казаха някои явно трябва да изчакам 2 седмици,въпреки че съм почти сигурна, че някъде прочетох, че има такива и за след 7 дни
ти сериозно ли? въйй наистина няма никакъв смисъл от този тест даже и това хапче дето си го испила е нямало смисъл от него ,кървенето след това е от хапчето като го испиеш и след това ти идва цикъла напълно е излишно притеснението ти!
Ескапела ти е бил излишен, ама карай. За теста не се прави след 2 седмици, а 1 ден след закъснение на цикъла по принцип. SureCheck може и след 1 седмица да се направи, но точността не е 100% гарантирана. Но и без него ти казвам, че ти няма нищо, просто си се шашнала. Кървенето може и да е от разкъсания химен, може и от ескапела, но не е нещо страшно. Успокой се и си прави секс с кеф, а не се шашкай за глупостиПървоначално написано от eska
само да ми дойде ще се успокоя,ако знаете кви глупости изчетох:
"пих ескапел два пъти и двата пъти забременях"![]()
"секс без презерватив-честито мамче,няма значение, че не е свършил в теб,ти незнаеш ли за предеякулационна течност"сега съм малко по-добре и си чакам цикъла,мерси за отговорите и съветите
![]()
оххх милаааа...![]()
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~