на 2 септември правих секс за първи път(момиче на 17),започвайки с презерватив,а след това за малък интервал от време без защото момчето не успяваше да ме отвори(нз защо но наистина нищо не се получаваше),та тъй като на другата сутрин бях в огромна паника той ми купи ескапел(въпреки че наистина не свърши в мен,но цяла нощ не бях спала от притеснение дали може да се е случило нещо) и изпих аз хапчето нямах никакви странични ефекти,нито гадене,нито отпадналост нищо,но на два пъти прокървях доста обилно(а и да кажа по време на отварянето имаше доста болка и кръв).И след тази история имам няколко въпроса:
Каква е вероятността да съм бременна?
Това обилно прокървяване дали е било още от химената или някакъв страничен ефект от хапчето(тък като съм чувава че много момичета след първия си път също кървят в продължение на няколко дни)?
Някой който е пил екскапел да сподели мнението си за него?
И дали вече мога да си направя тест за бременност за всеки случей(защото само за това мисля) и ако да кой е най-подходящият според вас?
Ами това е надявам се че някой наистина може да ми помогне ако може без глупави коментари...че не ми е до обиди или шеги.
Благодаря предварително!