.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Снимкитеее ...

Здравейте! Имам един проблем и искам съвет как да се спрявяя Та така проблема е следния ... Вчера приятелят ми беше в нас, говорихме си и аз включих компютъра и той почна да ми го разглежда искаше да види какви снимки имам ... и се натъкна на едни снимки на едно момче, което аз си харесвах страшно много преди да започна връзка с приятеля ми! Той знаеше за другото момче, защото аз първият път го отблъснах заради него! И вчера като видя тези снимки, че имам даже папка и в нея бяха само те, му стана страшно гадно и от вчера като говориме нещо и той постоянно ми натяква за снимките! Как да го накарам да разбере, че обичам само него и искам да съм само с него ...? Аз му казах, че съжелявам, но той ми каза, че когато си разбера грешката тогава ще му мине! Кажете ми как мога да му покажа че наистина съжелявам ...

Според мен с това "да си разбереш грешката" е имал предвид да ги изтриеш. ;P
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    Според мен с това "да си разбереш грешката" е имал предвид да ги изтриеш. ;P
    Аз ги изтрех още докато той беше при менее оффф искам да разбере чее обичам само негоо

Задравей,
    моето мнение е че ако те обича ,ще ти вярва ако ли не-не те обича .
    Съжелявам за гадната ситуяция сигурно много гадно ти е станало и на тебе

Супер фен Аватара на radeberger
    Нормално е да реагира така. И на мен би ми станало гадно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я кажи какво правят снимки на чуждо момче, приположение че си обвързана, при това в отделна папка? Знаеш ли как изглежда това отстрани?

Триеш снимките, забравяш другото момче, и си готова

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Спокойно, ще е кисел няколко дена, после ще му мине.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

В такъв случай направи нещо мило за него, за да му докажеш, че държиш на него..
    И той прекалява, поведението му е малко по-присъщо на момичетата, но пък е прав - и аз съм виждала снимки на бившите на гаджето ми в компютъра му в отделна папка и, повярвай ми, НЕ Е ИЗОБЩО това, което си мечтаех да видя..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Прав е да му тъпо !!! Не е трябвало да имаш така папка изобщо.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Я кажи какво правят снимки на чуждо момче, приположение че си обвързана, при това в отделна папка? Знаеш ли как изглежда това отстрани?

Триеш снимките, забравяш другото момче, и си готова
    А за мен пък папките на компютъра и GSM-а са лично пространство. Какво има там касае само мен и ако позволя да се гледа ще е каквото аз покажа. Мисля, че няма право да й скача.

На мен са ми ти пращали тези снимки и аз съм ги сложила в папка, в която е имало и др снимки и после съм забравила да ги изтрияя

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    А за мен пък папките на компютъра и GSM-а са лично пространство. Какво има там касае само мен и ако позволя да се гледа ще е каквото аз покажа. Мисля, че няма право да й скача.
    Абсолютно на същото мнение съм. Колко сме се карали с една бивша заради това...

Град
    В мислите на хората
    Митенце.. идеята е друга

И момчето затова е скочило и се е обидило. И е в правото си де. Иначе за личното пространство си прав.

Dr. Gregory House

Град
    София
    Той е искал да разгледа, реално е ровил. Когато ти се позволи да разглеждаш го правиш и не коментираш или търсиш за какво да се закачиш. Пак ще кажа, че това е лично пространство. Аз също се опарих и съм много чувствителен по тази темата.

И сега?! Как да му обяснявам, за да ме разбере и да спре да ми го натяква и да ми прости?

Град
    В мислите на хората
    Мите... нека ти обясня - самата идея че на компютъра на приятелката ти има цяла папка с всякакви снимки на друг мъж/момче, за който знаеш че тя едно време го е харсвала, при все че в момента е с теб е притеснителен.

Говори че явно ти не си единствен в сърцето на жената, или поне не толкова единствен, колкто тя твърди. И ето защо нашия господин се е обидил.

Друг е въпроса че когато си с половинката.. не би трябвало да имаш против да се разглежда личното ти пространство, ако няма какво да криеш от него/нея. А ако има - виж по горе. Вярно.. добре ще е да те попитат и да изчакат да си дадеш позволението. Щото квото и да си говорим в една връзка лично МОЕ пространство няма Защо - виж по горе.

Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    И сега?! Как да му обяснявам, за да ме разбере и да спре да ми го натяква и да ми прости?
    Кажи му, че има не по-малка вина държейки ти сметка за това което е намерил в твоето лично пространство. Вместо да се надува и самия той ти дължи извинение. Ако се направи на луд го остави да се сърди. Сам ще се върне при теб.

Град
    София
    Влади, знаеш ли какво е на моя компютър? Компютъра, мислите и сърцето са коренно различни неща. Ако толкова го харесваше щеше той да рови компютъра и, а не сегашния младеж. Нека сърдиткото да се замисли за това.

Град
    В мислите на хората
    Мите..току що накърни справедливостта на момчето, вмени му вина(заслужено или не няма значение, винаги е неприятно) и раздели двамата, защото ще се сджафкат за глупости. И ще тръгнат да си доказват кой на кого какво и защо и кирливите ризи ще излязат наяве

Авторке - попитай го иска ли да си направите само ваши снимки, които ти да сложиш в специална папка някъде в компютъра ти, съответно той също.

Dr. Gregory House

А ако стане по-лошо като му кажа това за личното пространство трябва да говоряя с него ... но лошото е че не знам какво да му кажа ...

Град
    В мислите на хората
    Авторке - точно това е че ще станепо лошо, а може да се избегне. И няма нужда да вдигате врява до бога за нещо не-толкова съществено

Мите.. не е задължително. Просто казано е наранено чувството за сигурност на момчето във връзката. Постави се на негово място и ми кажи би ли бил абсолютно спокоен в подобна ситуация? И как би се почувстваш изобщо?

Dr. Gregory House

Точно това искам ... искам да си върна в него чувството за сигурност !

Град
    София
    Бил съм в ситуацията на момичето. Простих, забравих докато не ми направиха нов скандал за нещо което съм споделил в личната си поща и тя не би трябвало да го знае. Това е лично пространство. Стана по-лошо защото тогава се опитах да погледна от нейна страна и да не предизвикам конфликт.
    Тази несигурност не се е появила от снимките. Именно тя кара да се рови. Утре ще я провери пък за друго и това ще прогресира. При мен за 2-3 седмици от страхотно започнала връзка се докарахме до там, че да искаме да се избием.

кофтии ситуация... Ем кажи му, че тази папка е отодавна и изобщо даже не си знаела, че седи там , забравила си я -нещо от тоя род... а ако той наистина държи на теб ще се оправите
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    В мислите на хората
    Мите постави се в ситуацията на МОМЧЕТО

Как ще се почувстваш ако видиш цяла папка снимки на мъж, който приятелката ти е харесвала преди датръгне с теб? При това отделени от другите

Несигурността не е причината тук. Щото и аз доста често съм разглеждал нещата на приятелката ми без конкретна идея/повод/съмнение за нещо Както и тя моите.

Щеше да е несигурност ако той беше почнал да я заплашва или да и крещи и вика и подобни силово-агреисвни действия.

Авторке - какво мислиш за моята идея?

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си