.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Какво да ревнувам от бивши след като избора и е спрял на мен. Аз съм до нея, а не той. Глупаво е и детински грешно е. Той е губещия. Тя е избрала мен.

PS: Ревнувах бившата от бащата на детето й, защото там точно то е това което винаги ще ги свързва и възможността да се съберат ще я има доживот.

Valdesbg имаш право и аз ако бях на негово място щеше да ми стане много неприятно ... въпроса е как да си върна доверието в него :S

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мите... и ще бъдеш съвсем спокоен и уверен ако ти се случи?

Ако да - чудесно. Приеми обаче че другия вариант е точно толкова възможен и логичен, колкото и този. И най-важното и двата са основани и няма място за кавги и караници. Не е задължително да разглеждаш нещо с точно определена идея/цел. Винаги ли когато влезеш в магазина си купуваш продукт/услуга?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторке - попитай го иска ли да си направите само ваши снимки, които ти да сложиш в специална папка някъде в компютъра ти, съответно той също.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Какво да ревнувам от бивши след като избора и е спрял на мен. Аз съм до нея, а не той. Глупаво е и детински грешно е. Той е губещия. Тя е избрала мен.

PS: Ревнувах бившата от бащата на детето й, защото там точно то е това което винаги ще ги свързва и възможността да се съберат ще я има доживот.
    И аз се опитвам да му обясня това, че щом от всички избрах него - значи наистина искам да съм с него и държа на него! Но кой да ме разбере ...

Град
    София
    Защо толкова много мъже не могат да възприемат, че момичетата им са обичали и преди тях?

valdesbg мислиш ли че ще помогне това с общите снимки. Благодаря ще опитам ...

Град
    В мислите на хората
    Мите задаваш твърде филосфски въпрос, чийто отговор ще те изненада.

Авторке - почти убеден съм. Предвид че аз бих реагирал по почти същия начин в подобна ситуация, ти казвам какво би било нещото, което най-добре ще ме измъкне от това състояние и увереността ми би се върнала най-качествено.

Разбира се няма да е лошо да добавиш и няколко мили думички + ден САМО за вас двамата

И да не забравяме че всичко това би имало смисъл ако сиискрена, акктос нас, така и с него и с чувствата си към него, нали?

Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    valdesbg мислиш ли че ще помогне това с общите снимки. Благодаря ще опитам ...
    Ще помогне. А с Влади обичаме да си спорим и темата ти дойде точно на място

Помогнахте ми и аз да се замисля!

Град
    В мислите на хората
    Чудесно. So mission is completed.

*happy me*

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз бих полудяла Ще му мине, но се постави на негово място.И ти няма да си на 7-то небе ако видиш снимки на някоя в компютъра на приятелят си

Мега фен Аватара на sasha_90
    И сега?! Как да му обяснявам, за да ме разбере и да спре да ми го натяква и да ми прости?
    Мисля,че това е довело до порция недоверие към теб.И по някакъв начин е малко или много наранен.Дай му време.През това време му доказвай колко е важен и специален за теб.

Аз ако бях не бих му позволила да ми седи на компа,камо ли да ми рови.Аз решавам дали да задържа снимките или да ги изтрия.А и това си е спомен за мен-така виждам нещата.Ще му мине.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Благодаряя ви дадохте ми много съвети и ме накарахтее да се замисля и да намера решение как да го накарам да ми прости!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от unbreakabl3
    В такъв случай направи нещо мило за него, за да му докажеш, че държиш на него..
    И той прекалява, поведението му е малко по-присъщо на момичетата, но пък е прав - и аз съм виждала снимки на бившите на гаджето ми в компютъра му в отделна папка и, повярвай ми, НЕ Е ИЗОБЩО това, което си мечтаех да видя..
    +1 \/

Град
    София
    Благодаряя ви дадохте ми много съвети и ме накарахтее да се замисля и да намера решение как да го накарам да ми прости!
    Не си насаждай вина. Това е недуразомение, а не е повод да изпитваш вина и да се извиняваш

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не си насаждай вина. Това е недуразомение, а не е повод да изпитваш вина и да се извиняваш
    Да, но аз се чувствам много виновна ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Обясни му, че пазиш хубавите спомени към това момче. Което в никакъв случай не значи, че имаш още чувства към него. И му кажи, че ще се радваш, като някога със сегашния ти приятел се разделите, да запазиш и негови снимки. Обясни му, че това са просто приятни спомени за отминали моменти, които значат нещо за теб, но живееш в настоящето, в което си с него, защото искаш да си с него. Лол... това не стига ли?

П.п. Доста глупаво мисли приятелят ти. Аз също пазя снимки на доста момчена в компютъра си. Защо след всичко случило се с тях са останали само хубавите спомени и ми става приятно отвреме-навреме, когато разглеждам снимките.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мацка какво има да ти прости-изневяра,обида,убийство???В ЕКИ си има своето лично пространство и никой няма право да му го отнема...Снимките ти са просто спомени и не си длъжна да триеш всички снимки на бивши гаджета,защото имаш нов приятел...Имаш пълното право да си запазиш снимките и той няма какво да се обижда...Нормално е да му стане кофти,но няма право да се сърди,затова,че си запазваш спомените...Какво дай сега още малко и да иска и амнезия да хванеш,за да не го помниш? Обясни му тези неща,може и да ти се разсърди още,но поне ще му дадеш да разбере докъде е границата на личното ти пространсво и,че не може да я прекрачва...Дадеш ли му отсега да ти се качи на главата после е много трудно да си извоюваш тези права,които са си твои!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Аз не съм имала връзка с това момче, на което имах снимки - вече нямам никакви чувства към него, но не знам защо и по каква причина реших да запазя тези снимки ... и той ги видя и му стана гадно, а и той знае за другото момче, че аз съм имала чувства към него много време и знае колко болка ми е причинил ... и не знам :X

Мега фен Аватара на babity
    Подкрепям позицията на Митака. Т'ва, че ходя с някой, не значи, че трябва да залича всички снимки на мъже, които някога са ми били пращани. Имам папка с над 500 снимки на една стара изгора, ама не бих я изтрила заради настоящо гадже. Най - малкото защото ще ми е трудно да я намеря вече. После... т'ва са само снимки. И от снимки ли трябва да се ревнуваме? Ако намеря папка със снимки на бивша на гаджето ми ще проявя женската си любопитност, по най - тъпия начин ще се сравня с нея, може евентуално да го побъзикам за това и толкова. Разбира се, освен ако въпросното не е на деска или на ултравидимо място.

Да а папката носеше името "snimki" и беше на екрана, а и аз тая папка не я бях отварялаа от 2-3 месеца

Мега фен Аватара на babity
    Ами аз го казвам, защото за себе си, сравнително редовно си го прочиствам и предполагам, че е редно и при другите да е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си