Моля ви, помогнете ми, че изобщо не знам какво да правя... Момиче съм, на 15г. и преди 3 години се изместих да живея в друг град. Обаче не можах да забравя едно момче, с което бяхме в един клас преди. Постоянно мисля за него, имам чувството, че го обичам, макар че вие може би няма да се съгласите с това. Тази година, някъде към май месец случайно намерих една негова рег в един сайт и започнахме да си пишем. Много бях щастлива. Питах го дали иска да се видим през лятото, защото тогава ще се прибирам в родния град и той каза, че е съгласен. Дадох му телефона си и се разбрахме да се обади. Но не го направи. Стана вече средата на август и аз му звъннах (не го бях правила по-рано, защото усещах, че не иска да се виждаме, а и насила хубост не става), защото не се сдържах. Казах му ако иска, да ми се обади, защото края на месеца си заминавам и той пак се съгласи, но не се обади. Беше ми много гадно и въобще не ми се живееше. Зад гърба си имам 2 опита за самоубийство, заради него, защото се чувствах много самотна и отчаяна. Чувствам, че това е любовта.. Не знам, може би е много силно привличане, но хиляди пъти съм се опитвала да го забравя и не се е получавало. Често му пиша в скайпа, но той не ми отговаря. Плс, кажете как да постъпя, защото вероятно пак ще направя опит за самоубийство.
П.П. Преди, като бяхме в един клас много се харесвахме и бяхме нещо като гаджета, но след това изгубих всякаква връзка с него..