.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво да правя?

Моля ви, помогнете ми, че изобщо не знам какво да правя... Момиче съм, на 15г. и преди 3 години се изместих да живея в друг град. Обаче не можах да забравя едно момче, с което бяхме в един клас преди. Постоянно мисля за него, имам чувството, че го обичам, макар че вие може би няма да се съгласите с това. Тази година, някъде към май месец случайно намерих една негова рег в един сайт и започнахме да си пишем. Много бях щастлива. Питах го дали иска да се видим през лятото, защото тогава ще се прибирам в родния град и той каза, че е съгласен. Дадох му телефона си и се разбрахме да се обади. Но не го направи. Стана вече средата на август и аз му звъннах (не го бях правила по-рано, защото усещах, че не иска да се виждаме, а и насила хубост не става), защото не се сдържах. Казах му ако иска, да ми се обади, защото края на месеца си заминавам и той пак се съгласи, но не се обади. Беше ми много гадно и въобще не ми се живееше. Зад гърба си имам 2 опита за самоубийство, заради него, защото се чувствах много самотна и отчаяна. Чувствам, че това е любовта.. Не знам, може би е много силно привличане, но хиляди пъти съм се опитвала да го забравя и не се е получавало. Често му пиша в скайпа, но той не ми отговаря. Плс, кажете как да постъпя, защото вероятно пак ще направя опит за самоубийство.
    П.П. Преди, като бяхме в един клас много се харесвахме и бяхме нещо като гаджета, но след това изгубих всякаква връзка с него..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахахаха

Ми...самоубивай се бе.. нас какво ни грее?

Толкова слабохарактерни и емоционално нестабилни същества като теб.. нямат място на планетата Земя

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ахахахаха

Толкова слабохарактерни и емоционално нестабилни същества като теб.. нямат място на планетата Земя
    двамата ще ти купим ковчег и място до на баи Гошо кравите и ще заровим

взехте ми думите от устата и аз щях да ти предложа да удължиш списъка с опитите за самоубийство,просто простотиите ти са върховни
    Suit Up

Мега фен
    Град
    София
    Спри всякакъв контакт с него! Друго решение няма а и за каква любов става дума, аз не разбрах да сте имали сериозна връзка .. пък и на твойте години връзките не са съвсем сериозни .. След 2 години ще се смееш като си спомниш, че си се опитала да сложиш край на живота си заради това хлапе ...
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Оф, добре, ясно. Не ви се е случвало, не сте изпитвали болка, не знаете. За какво ли въобще търся помощ от такива хора като вас...

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Ахахахаха

двамата ще ти купим ковчег и място до на баи Гошо кравите и ще заровим
    амин

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Авторке няма какво да се изненадваш,прочети какви глупости си написала...ще се самоубиваш заради някакъв лигльо който си мислиш че обичаш?

Нещо им има на днешното поколение...

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от jus7me3
    Оф, добре, ясно. Не ви се е случвало, не сте изпитвали болка, не знаете. За какво ли въобще търся помощ от такива хора като вас...
    Правилно - Светът е жестоки те мрази. Всичко е насочено срещу теб. Очеизвадно е че тоя свят не те иска.

Нали знаеш - down the road, not across the street!

Dr. Gregory House

Мерси, с ваша помощ промених мисленето си и осъзнах някои неща. Лека вечер.

Град
    В мислите на хората
    Ахааа за няма и 2 часа получи прозрение и пренареди всички неща в главата си?

Поздравления! Ти си героя на деня!

Dr. Gregory House

1 съвет-както казват емотата-кухнята-ножа-банята-вените-край на проблемите :P :P

Ахааа за няма и 2 часа получи прозрение и пренареди всички неща в главата си?

Поздравления! Ти си героя на деня!
    гати прозрението.Ние я хранихме,сигурно от това е получила прозрение

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имаш нестабилна психика

Град
    България,Варна
    Оф човек не се депресирай ся от разни критики..То детската любов е най-невинната и чистата,може би те боли от факта че го няма или се самозалъгваш,просто гледай напред и..
    [color=red]
    СТИГА С ТЕЯ ОПИТИ ЗА САМОУБИЙСТВА,нелепо е рийш?Още колко мнооооооооого момчета ще ти се кефят и ще си те харесват,я споко
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    момиче,осъзнай се,той не те харесва и е било ясно,че няма да ти се обади,спри да правиш опити за самоубийство,много е тъпо това и то заради едно момче
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мила според мен драматизираш .. Повечето от нас предполагам са имали силно привличане към някого .. Разбирам , че се чувстваш самотна и че наистина го харесваш , но щом ти е обещал да се обади и не го е направил / ПРИ ТОВА 2 ПЪТИ / то това трябва да ти е подсказало , че не държи на теб и няма голямо желание да се видите .. ++ това е от друг град , дори и да беше станало нещ0 - връзка от разстояние , която е успяла да се запази е 1 на 1000 ... ще те лъже по скайп и по телефона ... и ще си излиза с други момиченца .. накрая ти ще разбереш и ще страдаш ..просто няма смисъл .. с времето ще спреш да мислиш за него , а като си намериш и приятел съвсем ще се оправиш ... просто се старай да комуникираш с него , колкото се може по-рядко поне докато гледаш на него като на момче .. старай се да се държиш с него както с другите си приятели .. прави се , че вече не ти пука .. почни да го мислиш .. и накрая наистина ще спре да ти пука .. а колкото до САМОУБИЙСТВАТА - заради един пикльо не бива ... всеки път , когато решиш, че искаш да се " САМОУБИВАШ " помисли за всички хубави моменти , които ще ти се случат след време - абитурентски бал , сватба , ще имаш деца , съпруг който ще те обича и т.н .. просто не си струва .. НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ахахахаха

+1 Да не би света да е свършил ало осъзнай се дете живота е пред теб къде си тръгнала обичала на 15 години спри са малко.Заради някакво момче ще си погубиш живота, да не би да са свършили момчетата случайно???

бих казал

Ар ю аут оф юр фриийкин майнд ? Уейт ...майнд?Ю? Наах?

Мисли поне 10 минути преди да пишеш....явно 10 сек не са ти достатъчни

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си