.

Виж резултатите на анкетата: Да дигам ли 5 кг ?

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Спирам ги и почвам само 12 кг

4 66,67%
  • Да

2 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Проблем с гирите

Значи нали първо дигам тази 12 кг за загрявка обаче след тва като хвана тая 5 кг и ми е супер лека и ся как тряя да напрая. Да си дигам и 5 кг колкото и да са ми леки или само 12 да ги свикна ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Дигаш 12кг за загрявка.

Супер фен Аватара на fatrat

Re: Проблем с гирите

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Значи нали първо дигам тази 12 кг за загрявка обаче след тва като хвана тая 5 кг и ми е супер лека и ся как тряя да напрая. Да си дигам и 5 кг колкото и да са ми леки или само 12 да ги свикна ?
    а колко ти е последната работна? 25?

прави стречинг по 10 мин преди да дигаш ако искаш загравяй 2 мин на упражнение само с лоста за гирата който е 2.50-3кг и после почвай с 5кг след като си направиш 3x15 (нз колко повторения правиш но аз правя 7 серий по 15 пъти) и после другите вече с 12к и там колкото имаш 15-20кг но внимавай как ги правиш защото най малкото което може да получиш е изместена кост най много в лакътя или рамото както и китката или Преплетени мускулни възли + нерви или разкъсан мускул много е гадно и при 3ти особедно в 2рото така че гледай от някой сайт как се правят правилно или най добре си намери инструктор

Супер фен Аватара на fatrat
    с тия 7 серии нщо не правиш.А за автора е по-добре да заебе тренировките вкъщи и да влезне в зала.А ако няма да си набави повече килограми

Супер фен Аватара на Everytime
    ем ако разполагаш само с 5 и 12 кг прави някви други упражнения,можеш да загрееш с лицеви
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Бързо отивай в залата и заставай под щангата за клек... не ти ли омръзна да се занимаваш с женски истории.

Ако пък нямаш възможност за зала, прави спринтове и ходи на лостове... или по-добре се занимавай с нефизическа дейност, тренировките са за решителни и сериозни хора, от теб такива качества не съм видял...

Вземи си едни нормални гири и прави това- http://www.mma-bulgaria.com/resource...BE%D1%81%D1%82.
    Мисля,че са мнго добри!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Бързо отивай в залата и заставай под щангата за клек... не ти ли омръзна да се занимаваш с женски истории.

Ако пък нямаш възможност за зала, прави спринтове и ходи на лостове... или по-добре се занимавай с нефизическа дейност, тренировките са за решителни и сериозни хора, от теб такива качества не съм видял...
    И откъде реши, че съм несериозен на моята възраст аз не съм видял някой да е почнал като мен да вдига всички са за най-много 3 месеца имаше само 1 момче по сериозно и то спря вече аз се опитвам и правя всичко възможно и на лост по малко ходя да се уча и най-накрая излязох несериозен, а за зала искам, но се пак сега ще започвам 8ми клас и трябва да уча повече и сигурно след няколко месеца ако имам добри резултати в училище са ми обещали да ме запишат наще на някакъв спорт и аз ще искам във зала ако не ми дадат ще избера някой по натоварващ и засега съм на гири се пак после пак ще работя с тях, но засега попитах как да правя и май ще бъде първо с 5 кг ама ся ше го видя май беше FemaleBodyInspector дето ми каза първо с 12
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    А не е бил той и се пак съм го прочел от някъде
    sapphire5

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector
    Тогава те ебавахме умнико...
    къде бе като не си го написал ти
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си