.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Зумба (Zumba)

Зумба (Zumba)

Здр...разбрах,че има Зумба Клув в Сливен...някой знае ли къде се намира, колко струва и какви са отзивите...благодаря предварително!
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Мега фен Аватара на ZipFail
    На тва всеки път като му видя рекламата по телевизията и ми става смешно...нема такъв гей просто като създателя

Мега фен Аватара на ZipFail
    И то какъв
    Потен полугол латноамериканец с 12 реда плочки и 24 каратова усмивка..въртящ горещи испански кючеци

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    И то какъв
    Потен полугол латноамериканец с 12 реда плочки и 24 каратова усмивка..въртящ горещи испански кючеци
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Не знам за тая реклама по телевизията, но доколкото съм чувала в София няма нито един мъж, който да се е записал на Зумба и това сякаш е съвсем нормално ( за България, защото в чужбина повечето са мъже, дори и инструкторите) ... та някой може ли да ми отговори на въпроса?
    "Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си