- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли са ви?
Хващали ли са ви че пушите марихуана?
What i want is obvious , what i love is unique
не , вкъщи не пуша марихуана![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Имах предвид разбира ли ли са ви?
What i want is obvious , what i love is unique
Знаят,че съм пробвала,но не и,че си пафкам редовно..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ДаЕдин път нямаше никой в нас и аз си пуша в кенефа,и майка ми я чувам че си идва,и веднага хвърлям цигарата в тоалетната и пускам водата.. и тя само ми вика "аа тоя път не мирише на цигари тука ами на трева"
Изчете ми малко конско и това е .. (леко се разминах)
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Знаят , че съм пушила 4 пъти , знаят сущо и , че няма да прецакам нещата, така че да си правя каквото знам..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
+1 И нямам намерение да пробвам : }Първоначално написано от galet0
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
предполагат
но нямат доказателства![]()
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
1 ден просто им метнах 1 цигара... Голем прас.. Големото табу![]()
![]()
Аз също (:Първоначално написано от p0lina
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
никога, но преди 2 години намери 13гр майка ми и ги изхвърли.. иначе импровизирах и всичко мина по вода. още ме боли сърцето като се сетя![]()
WE ARE NOT ANGELS!
Първоначално написано от p0lina
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Да![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!