- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли са ви?
Преди 2-3 години баща ми ме видя да пуша в нас и ми каза -Я това трева ли е,даи да си дръпна...
Дръпна си и после ми говори некви глупости 2 часа и това беше....
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
Holy shit...Първоначално написано от HouseEnergy
![]()
![]()
![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Никога не съм пробвала,а ако пробвам някога ще им кажа.![]()
НИКОГА не съм пробвала марихуана и НИКОГА няма да пробвам(правилото "Невър сей невър" не важи тука :P )
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥
Не, много внимавам, а и наще надали знаят даже как мирише тревата![]()
недей,недей,щото един приятел на един познат пробвал марихуана и се пристрастил и пушил една седмица,спряло да го хваща и минал на хероинПървоначално написано от Str0ng
и в момента лежи в комуна в Италия,коварно нещо е тревата...... и аз не бих пробвала,не искам да се бода с хероин
![]()
НИКОГА до сега ! пушааа от 8ми класс, прибирала съм се над 20тина пъти напушена,миришеща на цигари и бира и никои нищо не е заподозрял,пушех стабилно цигари до скоро пак от 8ми клас,само баба разбра защото ме видя,и в нас съм пушила,и докато наще са в нас също,и трева съм пушила докато съм в нас.Имаше даже един период дето пушех през ден и никой нищо даже и не заподозря,почнаха да ме питат месец след тва какво ми има на очите,ама тва вече не беше от тревата просто имам проблеми.И не става дума за безотговорни родители,а просто за доверие и добро укриване.
Има ли смисъл,когато няма значение ? Има ли значение,когато няма смисъл ?
Не,никога не съм пробвала и нямам намерение да пробвам..аз цигари не пуша,вие тука..
Не са ме хващали, не съм пушила у нас. Знаят за 4те пъти които съм пробвала де..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
мислят ме просто за клинично пиян,защото човек може ме навие само като съм пил преди това ;p не го правете,мн оша комбинация
не ама мн пъти съм се пребирал хем напушен хем накъркан...немоа си седя на краката и са хиля като някав откачен..напрао приличах на някав онко болен![]()
Не са ме хващали до сега да чукна на дърво.![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Баща ми знае , майка ми не ... веднъж се прибрах в нас гига начадена и лягам нали на пода и майка ми изцепи "май си много изморена"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам !
Знаят,че съм пробвал и предполагам предполагат,че пуша от време на време.
никога не съм пушила, следователно не...
Първоначално написано от 130995
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Не защото не пуша такова :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!