Някой късали ли са го с такъв СМС в 1 през нощта!![]()
''mislq 4e trqbva da skusame... sorry za izgubenoto vreme''![]()
Дайте някаква идея за СМС с който да и покажа че наистина не ме засегнала и едва ли не аз съм си играл ! Въпреки че не е така![]()
Яката работа.Най-добре си стой на дупето и налагай пълен игнор. Като й пратиш злобен смс, няма да си върнеш нито "изгубеното време", нито накърненото его.
Не и пиши НИЩО...Безразличието върши повече работа от злобните изцепки...А т'ва да те резнат с смс показва само колко "много" е държала на теб и колко е "смела"...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
току що ми се обади и ми каза че било проява на слабост да търся съвети от непознати хора във форумаПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
![]()
не знам как е разбралано със сигурност тя е по-слабата
![]()
![]()
отговори му:
"охх най-накрая,точно се чудех как да скъсам с теб "![]()
![]()
>>DjBelev<<
Изключително посредствено момиче е тая. Чак ме дразни мисълта, че такива хора съществуват.![]()
... ама и ти не подхождаш особено зряло.
На колко сте години?
all day... all night... what the fuck?!
Ахахаха загуби вече...
Иначе щеше да е яко, ако и беше писал "ок"![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ЙЕЙ ТЪПИЯ КОМЕНТАР ДЕТО БЯХ НАПИСАЛ НЕ СЕ Е ПОСТНАЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата : Адски тъпо е да скъсаш някой по скайп или със смс... ама к'во да се прави![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
На мен са ми пращали и аз съм пращала подобни смси, но никога не се е приключвало до там. И двамата сме ги пращали и получавали с ясното съзнание, че ще има продължение...![]()
А иначе наистина е доста детинско..![]()
work in progress.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти с ква си се забъркал? 8 годишна?![]()
ГрубоПървоначално написано от Nakadah
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
+++++++++++Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Недей нищо по-добре. Иначе става :
Ма че ние ходили ли сме?!![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Какво да ти кажа....повече момичетата нараняват, отколкото обратното...
.. я й тегли една майна .. след като няма смелостта в очите да ти го каже, ти не си прави труда да се занимаваш с нея!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1.Пиши й:"изпревари ме и аз исках да приключи всичко,защото чувствата ми отдавна ги няма"
2.Не й пиши.Просто я игнорирай-все едно никога не е съществувала за теб.Ще видиш,че слeд време ще съжали,че е постъпила така.Най-малкото ще си научи урокът.
Аз съм на 16 тя е на 15 !
Ааа тя вече си има ново гадже явно се е чудила как да ме разкара заради тоя?! Днес ги видях в едно кафе двамата![]()
Ай и ние на кафе пред тях да им стане тъпоПървоначално написано от 0409
Явно оставаш на заден план ,щом е предпочела някав дет сиг ще я чукне и ще и бие шута :P
WTF?! Каква смелост? На момичето може просто да не и се е занимавало...Първоначално написано от Hilary_
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никога не те е обичала щом го е направилаА ти що като ги видя в кафето не седна при тях?
Може да има регистрация тук.![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Па кажи му и аз това чаках ма не исках да ти го казвам ...