- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омръзна ми..
Здравейте.
Проблемът е такъв, че от година и половина с всяко момче,което се опитам да стане нещо, то започва да ме има само като пирятелка. Повярвайте, омръзна ми да бъда най-добрата им приятелка, с която да споделят за други момичета. Не знам как да се държа:
На първа среща да го прегърна ли или просто да му кажа здрасти?
Да му покажа ли, че го харесвам или така ще объркам всичко?
Ако ме отблъсне,да спра ли?
Никога на първа среща не го целувай и прегръщай,освен ако не се познавате от дълго време.Така ще го уплашиш и ще избяга.Дръж се естествено и сериозно,не се лигави.
Покажи му,че имаш чувства,а не си търсиш просто приятелство.(не на първа среща естествено)
Just be your self и не бързай с работите.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Закачай се повече,недей прибързва с някви сериозни разговориГледайте да се смеете повече
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Хора това е година и половина.Чувствам се като пълен боклук. Дори по-грозничките ги сменят ей така с лекота..
Какво като е година и половина?Аз съм сама от близо 2 години и не ми пречи.Първоначално написано от wasch0
На първа среща не избързвай да показваш чувствата си... Просто бъди себе си![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Елементарно е!
Спри да се опитваш да имаш нещо по-сериозно с тях!
По законите на Мърфи колкото повече се натягаш, толкова повече го ду.аш. (Той май не се е изразявал точно така...)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
1. Защо да не го прегърнеш на първа среща? Ако го почувстваш, давай.
2. Покажи му интерес.
3. Да!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
кажи им го ! :P
Не случайно ги има законите на МърфиКолкото повече се опитваш да постигнеш нещо и тръгваш с нагласата,че ще стане нещо м/у вас,толкова повече нищо не се получава...Остави се на течението,престани да очакваш,че следващият ще е МОМЧЕТО и ще видиш,че всичко ще стане от самосебе си...
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абее, ти се радвай че не си от по-грозничките .. Щото системата на момчетата за тях ее - Чук*м и бягам ..![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
омръзна ми всеки пъъът да те изпращам със сълзиии... остани ... останиии![]()
![]()
![]()
ако го гледаш предизвикателно/влюбено/перверзно/свенливо няма как да не усети какво искаш от него
I can't stop myself from loving you <3
Да,покажи му,че го харесваш, .. н не прекалявай.Накарай го да те иска.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Това ти е проблемаПървоначално написано от wasch0
. Не трябва да бъде така , а точно обратното... Трябва да се имаш за нещо голямо .. Да не си сваляш ранга и да държиш гарда...Използвай езика на тялото си , за да го плениш момчето (бъди възможно по-близо до него , оглеждай го , използвай различни "прякори" [пример - лошо момче] и т.н.)
![]()
Не те разбирам.. как да го накарам?Първоначално написано от lyfche
Съжалявам за глупавите въпроси просто нямам абсолютно никакъв опит..![]()
Не му показвай на първата среща, че имаш някакви чувства. Покажи му след време, че искаш да сте нещо повече от приятелиПопитай го какво мисли той относно това
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
не се притеснявай от това просто когато дойде точният човек ще се случи това което искаш !!! при мен е същото - дори по-грозните от моя кл. сменят момчетата като носни кърпички а на мин дори не ми е предлагало момче което дори да не харесвам !!!Първоначално написано от wasch0
![]()
![]()
преди се притеснявах и дори ми беше гадно на сега не ми пука - живея си живота и това е
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
ПФф да имаше повече момичета като теб.Повечето момичета се правят на недостъпни
![]()
![]()
![]()
Бъди различна ...действай...момчето по може да направи компромис за момиче![]()
Първоначално написано от AsHbRoWnIE
Аз не искам да съм компромис![]()
И повярвай не съм от тия лесните.. ако бях нямаше една година да стоя на сухо .. Щях да тръгна с някого когото нито харесвам,камоли да обичам,, както правят всички![]()