- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тааа ... кво са ?
Нещо немога да схвана - единия е мноо прост и ме ревнува, другия е умен, забавен, но не ме ревнува![]()
![]()
таа с кой от двамата да съм![]()
пп. Първия ми е бивше гадже, втория ми е настоящ, ама незнам чуда се още![]()
![]()
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
КАжи че се ебаваш...сериозно...ебаваш се с нас нали?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не бе сериозно...
бившия ми ме ревнува много, но немога да разговарям с него като хората, а сегашния е много печен, пълен пич, нооо няма никаква ревност, де да знам кво да права![]()
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
![]()
И още не знаеш кой да избереш?
Държиш да те ревнуват, така ли?!![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
ае мислете си че е ебавка, кажете кво да права по въпроса поне, дайте някакъв съвет де а знам, пък вие си мислете там квот` щете![]()
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Зарежи ги и двамата, защото явно на никого не държиш![]()
пфхаха за да питам тук и за да се чуда, явно държа и на двамата...Първоначално написано от DevilWish
![]()
пп. Първият ми е "първи" много държах на него, но ми е правил и много кофти, а сега иска да му дам последен шанс, а вторият е пичага, говорим си много и за всичко, готино ми е с него, но няма никаква ревност, все едно не държи на мен, не че искам да е луд от ревност, ми де а знам..
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
А мен ако питаш - избирам човека с който мога да си приказвам като хората и да серазбирам прилично добре.
Т.е. сегашния ти. Това че не те ревнува е огромен бонус който малко хора получават. Ревността е отчаян страх да не загубиш нещо, което така илииначеникога няма да притежаваш. Възползвай се от шанса, който получаваш.
Защо под ягодите искаш да си усложняваш живота и се впускаш в ненужни чуденки?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Искаш да кажеш, че няма тръпка с втория както с първия и го чувстваш повече като приятел.. така ли или аз нещо се бъркам?
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Затвори страницата с бившия, направо си го разкарай от главата . Какъв ти е той , за да те ревнува ^ Май никакъв в момента. Не пропилявай шанса си с готиното момче заради старите песни.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Защо да се връщаш назад,да се занимаваш с бившия,само защото те ревнувал?Гледай напред и ако ще правиш своя избор той трябва да е-втория или нито един от двамата.Според мен не държиш толкова много на втория,щом се колебае какво искаш с бившия.
Еби се и с 2мата. Единия официално гадже другия в сякна. Ае стиа си мрънкала, ами върви да духаш....супата, че истина.
Сега ще почна сагата отначало...
Тааа така, с първия ходихме 2 месеца , след тва късахме, пак тръгвахме, занимавахме се , първи ми е, и така година и половина, през това време той ми е правил сумати гадни неща, виждаше се с други момичета, караше ме да се чувствам понякога гадно, ревнуваше ме и уж държеше на мен. Ся наскоро се запознах с 2рото момче, с което тръгнахме, той е супер пич, говорим си за всичко, но е от друг град и се виждаме по- рядко, а 1вото момче ми е от града и преди няколко дни ме помоли за последен шанс, изглеждаше яко сериозен, аз нищо... мълчах, нищо не му казах, не съм му казала и че ходя с друг. Искам да страда, да му го върна тъпкано, обаче като ми звънне и ми каже нещо мило и айдеее литвам..
Май по - добре наистина да си задържа сегашния...![]()
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
неграмотна е баба ти а аз отодавна не съм на 15 дребенПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Или се ебаваш или си яко проста!
или си малоумен или си яко тъп![]()
Don’t forget
to Remember me
If we have to ever part
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
много ясно,че тоя,на който повече държиш,ама така като чета на нито единияизбора е твой,само гледай да не стане от два стола,та на земята...
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Първоначално написано от EritYy
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Щом не можеш да прецениш кого да избереш, явно нямаш сериозни намерения към нито един от двамата ;]]
+++ Ама поне ако беше решила да се ебава, треаше да измисли нещо не толкова плитко...Първоначално написано от Nakadah
Иначе по темата: Разбери, че това, че не те ревнува, не значи, че не държи на теб. o.0 Като сегашният ти приятел не ти харесва, зарежи го. Като с бившият ти приятел не можете да си говорите нормално, не се занимавай. Сложни истории, ама направооо..
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ревноста не се появява в първия ден от връзката... с тва наясно ли си ?
Чакай, че като гледам темата... първия ден е образно казано, нужни са и месеци.. зависи от човека![]()
Мъка, мъка...
Момиче , момиче . . поне не се заяждай и ти бре. ;/
Ъх , на твое място бих избрала този , който харесвам повече и с който ми е по-добре.Явно не е първия.Пък и , извинявай ама . . как очакваш някакви си в някакъв форум да ти казват с кого да бъдеш , втф ?!
сегашния![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't