- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тааа ... кво са ?
Ще бъда максимално кратка и ясна:Сама не знаеш какво искаш и акъла ти е като на 13 годишна пикла...Стой със сегашния докато и той не се е отказал от теб,защото "проблемът" ти е,че не ти държат сметка и отчет за всичко и не ти правят сцени всеки ден...Разбра ли ме или трябва да напиша сладникави романи,за да проумееш колко малоумен въпрос задаваш???
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Умри в ада,кучко! По-нагоре има един свястен коментар и той не е от малка дришла като теб,сигурен съм,че ще се сетиш кой е!![]()
Metallica! <3
не си на 15 от колко,2 месеца?Първоначално написано от EritYy
Попринцип бих ти казал сегашния,но аз всъщност не мога да разбера защо се чудиш?И даже според мен е най-добре да ги оставиш и двамата щото не заслужаваш нито единия нито другия![]()
>>DjBelev<<
"таа с кой от двамата да съм" (втория ми е настоящ)Първоначално написано от EritYy
Ко ми толкиш мацка...?![]()
Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
![]()
Колкото по-голяма е,толкова по-зле.Ако беше малка,поне интелекта и можеше да се обясни с възрастта и...
![]()
пп към Авторката:Нали вече си имаш приятел,к'во ще избираш???
с умния и забавния бе как с койййко значение има ревнува ли те или нее.. ? тии ако пожелаеш винаги може да го накараш да ревнува
за ко ти е простияя... ;d
Това, че те ревнува може да значи, че е егоист и те иска само за себе си ама замисли се, това не значи, че те обича. Ти сама каза, че през времето, което сте били заедно се е забивал с други момичета....
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl