.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Печатчета за нокти

Използвате ли печатчета за нокти?
    Какви?
    Колко пари са?
    П.С- Сега съм навита да си купувам по-скъпи,че тези от 2-3 лв нищо не правят.Препоръчайте някакви

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Oт скъпите казват,че Konad са най-добрите.Но,за да стават хубави печатите си трябва и хубава боичка

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Аз откога си търся Конад ... но в Русе не намирамм

Може ли да обясните как се използват?
    Аз съм виждала печатче и вътре някакво кръгло картонче ли не знам какво е с рисунки, нокак по-точно се прави..?

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Анели Ми аз ползвам да и си ги взех от 1-то левче във Форума за 5 лв и съм доволна

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Може ли да обясните как се използват?
    Аз съм виждала печатче и вътре някакво кръгло картонче ли не знам какво е с рисунки, нокак по-точно се прави..?
    http://www.youtube.com/watch?v=9F3SeeWXuAc ето едно клипче как се ползват

Мерси, после ще го изгледам.

Имах голям мерак за тия печати, взех си и шаблони, както и лакове от специалните - лакирала съм се 2 пъти и така си стоят в момента. Голяма играчка, а дори не става толкова красиво.

Най-много ме дразнеше, че картинките, които най ми аресваха, нямаше как да се напраят симетрични на двете ръце.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Страхотно е моля ви кажете знаете ли от къде мога да си го купя тва нещо , супер ме изкефи как става. Ако някой знае цена горе долу
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

По козметичните магазини съм виждала, 2-3 лв, но и по 8 някъде има. Зависи на коя марка са.

аз имам едно от козметичен магазин за 4.50 и две от магазин за левче за по 1.50 всяко, по-евтините ми вършат повече работа ако трябва да съм честна, много обичам да си играя стях, стават страхотни неща и можеш да си сложиш картинката където искаш и да я направиш в различни цветове

Супер фен Аватара на Lian4ety
    А в Плевен някой знае ли от къде да си го закупя, защото тази сутрин излизах и не намерих никъде ако някой ми каже ще съм му много благодарна мерси предварително
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    Анели Ми аз ползвам да и си ги взех от 1-то левче във Форума за 5 лв и съм доволна
    От къде ми знаеш името?

Може би това ще помогне http://nailart-bg.com/

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

И аз много обичам да си рисувам разни неща по ноктите.. Най-често с клечка за зъби.. Но сега като прочетох тука темата.. Наистина стават страхотни.. Някой да знае дали във Разград ще се намерят такива печатчета.. [/b]

Една приятелка си правеше ноктите с такива печатчета и на нея й се получаваше доста добре.
    Иначе могат да се намерят във всеки козметичен магазин, такъв за 1левче, а и предполагам за най - различни джунджурийки като обеци, герданчета и т.н. В моя град цените им са от 1.20, до 3 лева... но предполагам не са толкова качествени.
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Аз имам такива и много им се кефа Въпреки , че лаковете трябва да са много гъсти , който да използваш Най-добре става с тъмно червен . И според мен е по-добре да си земеш от козметичен магазин ,защото първо са много по-евтини , а вършат същата работа и второ ,ако след време ги захвърлите няма толкова да се ядосвате , че толкова пари сте дали Мойте ги взех от един козм. магазин на Красно село

ето 2 снимки [sun]

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4941825_n.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/648/2499648L.jpg
    Bring it on baby.. I taste good!

roksana_1 Много добре са станали, но ти препоръчвам да слагаш основа. Нещо неутрално, примерно бяло.. И ако печатчето излезе от нокета да го триеш.. :P Иначе хубаво е станало..

Цитирай Първоначално написано от pinkflower
    Oт скъпите казват,че Konad са най-добрите.Но,за да стават хубави печатите си трябва и хубава боичка
    това са глупости ... !!! аз си взех най-обикновен печат от един магазин за козметика за 2.90 ... само че вътре шаблончетата им някой са прецакани ... както беше моето т.е. фигурките на шаблончетата са много плитки ... и не ми ставаха .... за това отидох и си купих от левчето само шаблончета по 70 ст . като предварително ги опипах всичките за да са им по-издълбани фигурките ии сега стават страхотно а относно лаковете СПЕЦИАЛНИТЕ ЛАКОВЕ СА ГЛУПОСТ !!!!!!!! не си харчи парите за глупости ... става с най-обикновенни лакове... аз използвам както лакове на PERFECT така и лакове от 80 СТ. !!!! и с всичките ми се получава адски добре дори и с перлените става само че основния лак трябва да ти е по-тъмен и наситен ... хватката е в шаблончето !

vIKToriYa давай снимки да гледамеее....

Голям фен Аватара на p0lina
    Навих се да си купя понеже си пускам принципно маникюр, когато не сме на уч-ще заради ФВС .. обаче в моят град ще се намерят трудно тези печатчета, все пак ще потърся по магазините : ) Нека тези, които имат този печат за нокти и са го изпробвали да слагат снимки, за да разглеждаме ние ''начинаещите'' ;д
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    И аз много обичам да си рисувам разни неща по ноктите.. Най-често с клечка за зъби.. Но сега като прочетох тука темата.. Наистина стават страхотни.. Някой да знае дали във Разград ще се намерят такива печатчета.. [/b]
    в Посейдона има ..

Повече от фен Аватара на roksana_1
    roksana_1 Много добре са станали, но ти препоръчвам да слагаш основа. Нещо неутрално, примерно бяло.. И ако печатчето излезе от нокета да го триеш.. :P Иначе хубаво е станало..
    мерси иначе на второто съм сложила основа , а иначе тука веднага след като ги направих ги снимах принципно ги трия излезлите
    Bring it on baby.. I taste good!

vIKToriYa давай снимки да гледамеее....
    добре.. ще снимам и ще сложа снимки

Супер фен Аватара на fuckme
    хехе, убедихте ме и аз да си купя..отдавна го обмислям, но все не се наканвам..още утре ще си взема ии ще пусна снимки!
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си