.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПОМОЩ : (

Hybrid View

ПОМОЩ : (

От известно време си бях изтеглил една подобрена версия на ГТА сан андреас и някои звуци в класическото ГТА почнаха да изчезват, а след известно време, и в подобрената версия почнаха да изчезват звуци. Преди малко изтрих и двете версии, инсталирах си пак класическата и очаквах, че всички звуци ще са ОК, ама не дори и сега ги няма. Дайте съвет, защото е адски неприятно така

някой ще ми помогне лии

Цитирай Първоначално написано от fr0zenboy
    някой ще ми помогне лии
    Провери в настройките на играта, защото папките, където се съхраняват сейфовете и настройките за играта мисля, че не се трият след като самата игра се деинсталира!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    някой ще ми помогне лии
    Провери в настройките на играта, защото папките, където се съхраняват сейфовете и настройките за играта мисля, че не се трият след като самата игра се деинсталира!
    проверил съм.. всичко е наред с настройките .. явно този проблем не може да се прави..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Леле още ли има хора който я играят тая игра Еми пич нищо не можеш да направиш... има си бъгове мода ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Леле още ли има хора който я играят тая игра Еми пич нищо не можеш да направиш... има си бъгове мода ..

аз изтрих всички ГТА сан андреаси, които имах и даже вчера изтеглих от замунда оригиналната версия.. не знам от какво е този проблемм

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Оригиналната версия се купува от магазина. Можеш да пробваш да я инсталираш и деинсталираш чрез Revo Uninstaller. Tой ще премахне всички останали регистри и ненужни файлове след вградения деинсталатор. Ето ти линк за изтегляне => http://zamunda.net/details.php?id=231023&hit=1.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl

аз изтрих всички ГТА сан андреаси, които имах и даже вчера изтеглих от замунда оригиналната версия.. не знам от какво е този проблемм
    Еее.. ти ме закопаваш пич Как се тегли нещо оригинално ? (особено от замунда)
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си