- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПОМОЩ : (
От известно време си бях изтеглил една подобрена версия на ГТА сан андреас и някои звуци в класическото ГТА почнаха да изчезват, а след известно време, и в подобрената версия почнаха да изчезват звуци. Преди малко изтрих и двете версии, инсталирах си пак класическата и очаквах, че всички звуци ще са ОК, ама недори и сега ги няма. Дайте съвет, защото е адски неприятно така
![]()
някой ще ми помогне лии![]()
Провери в настройките на играта, защото папките, където се съхраняват сейфовете и настройките за играта мисля, че не се трият след като самата игра се деинсталира!Първоначално написано от fr0zenboy
![]()
проверил съм.. всичко е наред с настройките .. явно този проблем не може да се прави..Първоначално написано от doomkillerr
![]()
Леле още ли има хора който я играят тая играЕми пич нищо не можеш да направиш... има си бъгове мода ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
аз изтрих всички ГТА сан андреаси, които имах и даже вчера изтеглих от замунда оригиналната версия.. не знам от какво е този проблемм![]()
![]()
Оригиналната версия се купува от магазина. Можеш да пробваш да я инсталираш и деинсталираш чрез Revo Uninstaller. Tой ще премахне всички останали регистри и ненужни файлове след вградения деинсталатор. Ето ти линк за изтегляне => http://zamunda.net/details.php?id=231023&hit=1.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Еее.. ти ме закопаваш пичПървоначално написано от fr0zenboy
Как се тегли нещо оригинално ? (особено от замунда)
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein