- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любими цитати от ваши приятели
Веднъж с приятелят ми взехме една моя приятелка с нас на кафе. Минава някакъв пич покрай нас и тя се обръща към мен:
- Виж го тоя. Ако не го искаш ти, аз ще го взема. Ама да знаеш, че по-добър няма да намериш..
Моя веднага се прокашля. А тя:
- Какво? И ти ли го искаш? Еееее разбирайте си се..
Със същата бяхме в магазина за сутиени. Продавачката й предложи някакъв сутиен, който сигурно беше с поне 3-4 размера по-голям.
- Абе ти защо се гъбаркаш с мене? Тоя сутиен на гЪзa мога да си го сложа, дай нещо по-малко.
Разхождаме се една вечер пак със същата персона и тя се поглежда в една витрина.
- Скивай. На тъмно приличам на лесбийка.
И спря да се върти за миг земята..
хаха еми то е и на мен и на най - добрата ми приятелка..
аз: баааааааааааааааааааааааа а... тя: ко речиаз: са ако Асен (бившето ми гадже) ме гледа отгоре, понеже е мъртав за мене, ко ли си вика...
![]()
ии една фр ми каза: не можах да заспя.. аз я питам: защо? тя: трябваше да изсера едно лайно..![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
В часа по история един фр изцепии : Гробниците са в музеите за да не могат хората да ги открият.![]()
![]()
Преди много години в пристъп на лигня питах по биология : "Чесънът на дърво ли расте, госпожо?" и тя - "Да, специално да плаши по-високите вампири."
Иначе...... един дядо, който всеки ден седи на пейките пред форнетите до даскало си беше кръстил котката Унуфри.....![]()
![]()
И ВСЯКО ходене до там, като я викаше се сцепвях от смях
![]()