.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Мега фен Аватара на xoxi
    Веднъж с приятелят ми взехме една моя приятелка с нас на кафе. Минава някакъв пич покрай нас и тя се обръща към мен:
    - Виж го тоя. Ако не го искаш ти, аз ще го взема. Ама да знаеш, че по-добър няма да намериш..
    Моя веднага се прокашля. А тя:
    - Какво? И ти ли го искаш? Еееее разбирайте си се..

Със същата бяхме в магазина за сутиени. Продавачката й предложи някакъв сутиен, който сигурно беше с поне 3-4 размера по-голям.
    - Абе ти защо се гъбаркаш с мене? Тоя сутиен на гЪзa мога да си го сложа, дай нещо по-малко.

Разхождаме се една вечер пак със същата персона и тя се поглежда в една витрина.
    - Скивай. На тъмно приличам на лесбийка.
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    хаха еми то е и на мен и на най - добрата ми приятелка..
    аз: баааааааааааааааааааааааа а... тя: ко речи аз: са ако Асен (бившето ми гадже) ме гледа отгоре, понеже е мъртав за мене, ко ли си вика...
    ии една фр ми каза: не можах да заспя.. аз я питам: защо? тя: трябваше да изсера едно лайно..
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Веднъж с приятелят ми взехме една моя приятелка с нас на кафе. Минава някакъв пич покрай нас и тя се обръща към мен:
    - Виж го тоя. Ако не го искаш ти, аз ще го взема. Ама да знаеш, че по-добър няма да намериш..
    Моя веднага се прокашля. А тя:
    - Какво? И ти ли го искаш? Еееее разбирайте си се..

Със същата бяхме в магазина за сутиени. Продавачката й предложи някакъв сутиен, който сигурно беше с поне 3-4 размера по-голям.
    - Абе ти защо се гъбаркаш с мене? Тоя сутиен на гЪзa мога да си го сложа, дай нещо по-малко.

Разхождаме се една вечер пак със същата персона и тя се поглежда в една витрина.
    - Скивай. На тъмно приличам на лесбийка.

You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

В часа по история един фр изцепии : Гробниците са в музеите за да не могат хората да ги открият.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    "Вземи тоз двигател! "

Гледахме Последен изход 4

Преди много години в пристъп на лигня питах по биология : "Чесънът на дърво ли расте, госпожо?" и тя - "Да, специално да плаши по-високите вампири."

Иначе...... един дядо, който всеки ден седи на пейките пред форнетите до даскало си беше кръстил котката Унуфри..... И ВСЯКО ходене до там, като я викаше се сцепвях от смях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си