- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [За пичове и пички]Любовта и хората, които знаят к`во искат!
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нека позная.. Толкова си щастлив, защото приятелката ти е пуснала?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
:SПървоначално написано от kombarka
Не съм говорил за моите чувства тук... важното е вие, които имате човек до себе си да ги споделяте
Моето нещастие вие ще го премахнете. Защото нали ме обичате :P :P :P
И не забравяйте докато чатите в тази тема и Роско чати в същото време в нея :P![]()
![]()
Голям си папагал, бе фанта![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Е, ко ве, фанта? Аз толкова ви обичам... не ти ли е достатъчна любовта ми към васПървоначално написано от RoSKo0o0
[/quote]
Така ще те спрайтна за тези ти думи, че дълго ще се газираш на сухо!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А като пикая Роско ще пикае ли с мен :<
Два пъти по-силно и по-точно!!!Първоначално написано от SolemnityOfDeath
![]()
![]()
![]()
Така ще те спрайтна за тези ти думи, че дълго ще се газираш на сухо!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
[/quote]
Стига е... да не започваме да си говорим по-спрайтски, че ще те забамбуча! Аз съм гадже на всеки е, фанта![]()
Абе батко Роско а като ходиме на даскало, ще идваш ли с нас, бе фанта?
Нали знаеш, че много те обичаме?![]()
![]()
П.С. Питам щото искам да те скрия в джоба и да ми подсказваш на контролни.![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
страшна тема хаха и ние го обичаме![]()
![]()
Батко Роско пиши. В момента ние с една фр вървим и си мислим за теби. Ние знаем, че много ни обичаш ние теб също, липсваш ни!![]()
евала за темата![]()
I can't stop myself from loving you <3
И ние те обичаме супер много, фанта![]()
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Хей териПървоначално написано от terii
![]()
П.С. Фантата нещо се загуби ама стискай палци да се сети за нас, защото Батко Роско ни обича![]()
![]()
Първоначално написано от a1a2b3v
Как няма да се сети за нас бе .. Той ни обича няма да ни забрави![]()
![]()
![]()
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Бати спрелите потребители до момента
Bitch
Ако не обичаш батко Роско, както той теб, по добре не спами в темата!Първоначално написано от MsIrony
![]()
Батко Роско обичаме те!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Батко ви Роско ви обича, фанти! Няма да ви забрави... щом искаш в джоба, там ще съм!! Фантата го боли много, защото още го нараниха днес ама той винаги ще намери място в сърцето си за вас брее...
a1a2b3v, идвам ти на даскало, фанта! Гарантирам ти, че няма да имаш по-ниска оценка от 2Нали знаете, че ви обичам, фанта!
![]()
![]()
Е щом ще си в джоба идеално фанта, обичам те!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Я похвали се с нещо кво прави днес, да знам и аз какво съм правила, защото, нали тва което аз правя, и батко Роско го прави?
Ух че объркано стана![]()
![]()
Добре, ще ти кажа, но първо ти ми кажиПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Епп излизах с една фр, та се разходихме малко, клюкарствахме иии...си мислехме за теб!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
How about you fanta?![]()
![]()
Love u fanta!
П.С. тази фр е Тери дето е писала преди няколко поста =))
Много фанти станахте нещо,бе!![]()
![]()
Ама че аз правех същото е, фанта... щом сте мислили за Роско и той е мислил за вас е, фанта. И аз си излизах и т.н. Ами, Тери, и теб те обичам, фанта! Ама много любов тука бе!Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от RoSKo0o0
Е как бе фанта, на къде без любов??![]()
Тва форумната любов е велико нещо!
Абе фанта ти хубаво прави същото ама ко прави без мене?? Аз се прибрах към 9 и нещо ма тебе те немаше![]()
. Липсваше ми бе фанта, аз ни моем да живеем без теби, какъв би бил животът без мойта фанта?
![]()
![]()
П.С. Аз съм Дени, nice to meet you!